KingdomX Публикувано Юни 21, 2008 Share Публикувано Юни 21, 2008 Цялата хава е правена точно за 2 часа със записването на китарите, писането на бас-а и на барабаниете. Не е кой знае какво, дори не знам защо го пускам и при положение, че не е завършено, но просто , може би искам мнение за това, което къдря..... бла, бла както и да е - барабаните са миди , баса е миди , китарите са....истински Забравих да кажа, че динамиката е нулева и не съм записал соло, но ще гледам днес да стане Ето го парцала - Hristo Rendakov - Don't Stop Run Очаквам повече критики, оплювание и тем подобни - добрите думи.... може и да ги няма.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MR_STENCH Отговорено Юни 21, 2008 Share Отговорено Юни 21, 2008 Добър микс ! Ако можеш да разнообразиш малко партията на барабаните ще е добре според мен.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Юни 21, 2008 Share Отговорено Юни 21, 2008 (Редактирано) Едното рифче (00:30- 00:57)направо си ми заприлича на Симфонъни оф дистракшън бай Мегадет ,в изпълнение на ЕйсиДиси Хареса ми к'ъв звук си напра'ил на китарите Редактирано Юни 21, 2008 от ultramega Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Юни 21, 2008 Автор Share Отговорено Юни 21, 2008 (Редактирано) ^ на всеки ще му заприлича на нещо юутре ще напиша нови барабани с по-добър звук и ще добавя клавири...само да не ми изкоchi ne6to Редактирано Юни 21, 2008 от KingdomX Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts