APO78 Публикувано Юни 20, 2008 Share Публикувано Юни 20, 2008 Ами една идея надявам се да ви хареса .Записана е в домашни условия ,вокала не е цял просто няма време ,но скоро надявам се ще го дойзпее.Очаквам вашите критики и препоръки. http://media.putfile.com/lonely-bird Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
APO78 Отговорено Юни 23, 2008 Автор Share Отговорено Юни 23, 2008 Ако някой я е чул моля да каже нещо за смесването, че правя всичко на слух и ми се иска да чуя компетентно мнение.Надявам се да се отзове някои.Всички инструменти са смесени в Adobe audition 2 .Доколко е смесено добре вие преценете и дайте съвети, ако имате желание и време естествено. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vanboy Отговорено Юни 25, 2008 Share Отговорено Юни 25, 2008 Много е красиво-като го доразработиш и отделиш повечко време би станало хит!Фен съм! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Юни 28, 2008 Share Отговорено Юни 28, 2008 Много добро ! Браво . По смесването ми се струва , че има още какво да се прави , но важна е идеята , останалото се прави . :-) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
APO78 Отговорено Юли 9, 2008 Автор Share Отговорено Юли 9, 2008 Много добро ! Браво . По смесването ми се струва , че има още какво да се прави , но важна е идеята , останалото се прави . :-) Благодаря ти.Ами има ,ама като не знам какво точно да пипна. Идеята може и да я трансформираме в акустичен вариант с пиано и цигулка ,може да зазвучи по добре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Юли 10, 2008 Share Отговорено Юли 10, 2008 Аз тук си мислех, че съм писал нещо.... май не съм... както й да е. Песничката е много арна Според мен малко ритъм китарката ако я дръпнрш напред и изравниш силата на звучене на касата с тази на соло барабанчето нещата ще добият друг вид, инъче всичко е хеви метъл Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
APO78 Отговорено Юли 19, 2008 Автор Share Отговорено Юли 19, 2008 Аз тук си мислех, че съм писал нещо.... май не съм... както й да е. Песничката е много арна Според мен малко ритъм китарката ако я дръпнрш напред и изравниш силата на звучене на касата с тази на соло барабанчето нещата ще добият друг вид, инъче всичко е хеви метъл Мда прав си за ритъм китарата трябва да е по напред. Ще си пойграя и ще я постна кат придобие по нормален вид, кат за пред хора Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts