Mike_MnD Публикувано Юни 20, 2008 Публикувано Юни 20, 2008 Абе няма да коментирам кво направих, ама баса си е бас пък и все пак ми харесва защото си беше чиста емоция и импровизация. На едно място места трябваше после да го кръцна, че влезна един роднина в стаята да пита какво правя и ми се омешаха в "пеенето" Приятно или "неприятно" слушане за мен остава срама , но пък си начесах крастата http://manga-kun.com/TEMP/Mike%20-%20Gigol...th%20cover).mp3 Цитирай
JD Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 Може да се каже просто: да, не е зле. А може да се добавят и няколко съвета: 1 - гласът трябва да е по-тих или инструменталът по-силен. 2 - опитвай се да владееш гласа си по-прецизно. Тембърът ти определено приляга на парчето, но това не извинява факта, че си съсредоточен само на основните мелодични линии, а останалото увисва. 3 - това "Специално за брат ми, Бобо!" изобщо не ми се иска да го коментирам... Не приемай казаното дотук за негативна критика. Не знам дали е конструктивна, но, повтарям, тембърът ти е интересен и си заслужава да се потрудиш. Успех! Цитирай
Mike_MnD Отговорено Юни 24, 2008 Автор Отговорено Юни 24, 2008 Може да се каже просто: да, не е зле. 2 - опитвай се да владееш гласа си по-прецизно. Тембърът ти определено приляга на парчето, но това не извинява факта, че си съсредоточен само на основните мелодични линии, а останалото увисва. Благодаря за обективното мнение, а че е конструктивна критиката спор няма. Ще се радвам и за другото гавърче, да си пуснеш мнението. Цитирай
Recommended Posts