Jump to content
Българският форум за музиканти

Бихте ли ме посъветвали?


Recommended Posts

Става въпрос за следното, купих си Pearl, стар модел за 550лв със рамка(П-образна, не знам как се нарича невеж съм в отношение термини), със два темпана, от който единия мисля че е 13-ка, а другия 14-ка, на рамката имам общо 3 прихващача за чинели, със стойки за чинели, педал Pearl, каса 22" инча мисля, фус машина ,всички стойки са тама, и солов барабан със стойка/всичко е в добро запазено състояние/, кажете ми за този комплект според ваши мнения, колко мога да им взема ако искам да ги продавам/оранжеви са на цвят, ако може да помогне с нещо, кожите са Evans на всички, а на касата е черна и в средата има мъхесто правоъгълниче за педала, има е резонасна кожа с дупка :):greenangel:

, та въпроса ми отново е за колко мога да ги продам ако искам да ги продам, и още нещо ако можете да ми помогнете, имам един друг комплект Newsound, който е със три темпана 12,13 и 16 максимум, не съм сигурен за последния, каса 18 " или 20 " /най вероятно 20" инча, едното краче за касата, има проблем с резбата/, солов барабан метален, леко механиката е повредена, но може да се оправи, педал мога Yamaha, да сложа или оригиналния Newsound, или едничния Pearl, от комплекта на Pearl който имам, соловият барабан е със стойка, която няма проблеми, но е старата генерация стойки,(навремето 98-99 година, комплекта съм го купувал за 450$, със стойка за ride, и стойка за фус, които в последствие се развалиха), та колко мога стартово да сложа цена на тези тела които имам и соловия със стойката.

Благодаря ви предварително!!!

 

ПП:Михаил Пехливанов гр.Варна 0895254323 m.pehlivanov@yahoo.com

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

dude... без снимки и точен модел трудно можем да ти кажем какви пари да им търсиш. всичко има значение , от модела и годината на производство до състоянието на самите корпуси и хардуера. това какво точно включва нее толкова от значение. едно време имах огромен,ама огромен двукасов сет амати/тактон на който едвам му взех 200лв с 2 каси бира и носенето от мен,щото беше в ужасно състояние. гледам че си от варна, тук има доста барабанисти от този град , включително и аз ,които на драго сърце ще те посъветваме колко точно да им търсиш. ако имаш желание и време драсни едно лично да се разберем каде да я пием бирата и да го видим тоз сет

Редактирано от kukls
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.