Black Bird Публикувано Юни 19, 2008 Публикувано Юни 19, 2008 Alesis iO|26 AUDIO/MID имате ли впечатления от Alesis iO|26 AUDIO/MID хареса ми като опция Цитирай
Bobo Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 Прочетох доста за него и аз му бях хвърлил око,но пишат по форумите кофти работи - много е бъгав И преампите не са му били много чисти.То за каквото и да потърсиш,има и лоши отзиви , но тук не видях някой който е доволен ! Цитирай
VSTi Отговорено Октомври 7, 2008 Отговорено Октомври 7, 2008 Гледам, че темата е старичка.... но нека да си кажа - имам такава карта, и мога да кажа следното: Стабилни драйвери - никога не съм имал проблем, дори превключвам резолюция докато свири... Звук - не мога да го определя точно, но звука на новата ми Yamaha n12 ми харесва повече. ППлюс - цена , канали - 26 ? и т.н С една дума заслужава си парите, но естествено не е върха на сладоледа. Цитирай
Recommended Posts