Hantov Публикувано Юни 17, 2008 Публикувано Юни 17, 2008 (Редактирано) Привет пичове и дами Отделете 5 минутки да чуете песничката и да прегледате майспейса на една банда - Мерудия. Свирят заедно от 2007. Много от идеите са отпреди това. Стиловата ориентация е реге, с етно, джаз и рок отклонения. Очакваме още песни скоро. Всички мнения, коментари и препоръки са добре дошли. Поздрави Редактирано Юни 17, 2008 от Hantov Цитирай
Icarus Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 Принципно не съм фен на този стил, макар от време на време да слушам подобни неща. Тези пичове не ме грабнаха нещо - хубав запис, добре свирят, идеята с кавала в реге е интересна (поне аз не бях чувал кавал точно), но въпреки това.. Проблемът сигурно е в моя телевизор де, предполагам почитателите на реге ще се зарибят. Така или иначе има само една песен там де, ако качат още пак ще чуя. Да продължават да свирят, това е важното! Цитирай
salt Отговорено Юни 18, 2008 Отговорено Юни 18, 2008 (Редактирано) Кефи ме.Това звучи комерсилано.Браво.Това live ли е свирено или са семплирани интрументите?Или и двете?Звучи ми лайв повече. Редактирано Юни 18, 2008 от salt Цитирай
ultramega Отговорено Юни 18, 2008 Отговорено Юни 18, 2008 Много ми хареса, браво... Пусни още ако има Цитирай
Hantov Отговорено Юни 18, 2008 Автор Отговорено Юни 18, 2008 Радвам се че ви изкефи. Има още 3-4 песни записани, но само тази е миксирана. Весо (китара, вокал) ги записва в гаража си, който е и репетиционна. Може някои от вас да са ходили - в Горубляне се намира. Весо, качи още да се слушаме ... Цитирай
Recommended Posts