KingdomX Публикувано Юни 17, 2008 Публикувано Юни 17, 2008 Интересувам се wireless системите, но съм толкова бос в тази свера, че опита ми се свежда почти до 0. Смятам да си купувам такава система, но не мога да намеря подходящата система, а й да я намеря тя е на много висока цена. Трябва ми нещо на няква приемлива цена - около 200-300 кинта. Търся максимално качество на ниска цена. По принцип ми е ясно , че такова нещо съществува много рядко, но все пак го има. Гледах , че има някаква фирма T-bone. който произвеждат такива системи на ниски цени. Има хора от този форум, който са били и са притежатели на такива - ще ги помоля да споделят опита си с тях. За Shure - видях, че има някакви на ниски цени,но..... както казах съм хал-хабер. В крайна сметка търся от вас съвет за покупка на такава система, както й съвет какво да гледам, когато избирам системата. Кой са най-често срещаните проблеми. Въобще всичко за wireless guitar systems Благодаря предварително! Цитирай
Recommended Posts