acc Публикувано Юни 16, 2008 Публикувано Юни 16, 2008 Някай пътувал ли е в самолет с П90? И имал ли е проблем. Проверих лимитите на багажа и се оказа че ще е с 7-8 сантиметра по дълго отколкото може, като го пусна с калъфа му. Някой има ли опит да сподели? Благодаря!!! CYberGene, идвам си в БГ със свирката, помагай ) Освен това взех че се обзаведах с Айвъри - Италиан гранд, (Fazioli ) ама не можах да го подкарам на уиндоуса, а и нямам време сега и нерви за това. Май ще те намеря да те черпа за помош )) Цитирай
acc Отговорено Юли 1, 2008 Автор Отговорено Юли 1, 2008 Бреей, никой не мова да ме успокои и да намали страховете ми Както и да е, нека да разкажа как премина накратко. Мина свирката на летището в Америка, ама ми поискаха да платя $150 за oversize. Както и да е, аз останах доволен щото се страхувах да не ми я върнат, пък и така или иначе доста по-евтино съм я взел от америка. Поздрави на музикантите и помнете: Където има ноти - нема банкноти Цитирай
Yiwigi Отговорено Юли 1, 2008 Отговорено Юли 1, 2008 Поздрав за новото пиано! Аз имам такова и съм много доволен от него! Пожелавам ти много часове красива музика с него Цитирай
Recommended Posts