onyx Публикувано Юни 16, 2008 Публикувано Юни 16, 2008 Здравейте Предстои ми покупка на мониторни слушалки и се колебая между тези 2 варианта: Sennheiser HD 280 Pro Silver или AKG K271. Някой може ли да ми помогне в избора....приемам и други идеи за слушалки но да не са по-скъпи от тези, на които съм се спрял до момента. Иначе между по-ниските серии на AKG има ли разлика между К44, К55 и новия модел К77...като гледам по спецификации дават К55 като малко по-добри, но пък те са и с някаква "екстра" Turbo Bass Нямам възможност за момента да ги преслушам всичките и затова моля, някой ако има впечатления от такива (или други подобни слушалки) да сподели. Благодаря ви предварително! Цитирай
onyx Отговорено Юни 17, 2008 Автор Отговорено Юни 17, 2008 Реших ...ще купя по-евтини слушалки за записи, и ще събирам пари за студийни монитори (спрях се на KRK-RP6, RP8) Относно слушалките искам да помоля да ми препоръчате възможно най-добрия затворен вариант за работа с кондензаторен микрофон до 100 лева максимум. За момента съм се спрял на 3-те модела на AKG - K44, K55, K77 http://www.akg.com/site/products/powerslav...view,specs.html http://www.akg.com/site/products/powerslav...view,specs.html http://www.akg.com/site/products/powerslav...view,specs.html Какво мислите...някой има ли впечатления от К44 или новия К77....аз наскоро пробвах К55, но го сравнявах с някакво отворено АКГ за 500 лева и К55 първо ми се стори доста добре, но след като сложих другото АКГ и ... просто нямаше място за сравнение слушалки за 500 лева не ми се купуват, предпочитам да дам още толкова и да купя монитори И затова сега чуденето е между К44, К55, К77...ще ми помогне ли някои с избора? Благодаря! Цитирай
Басурендер Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 Виж к'во вика човека ВИКА ЧЕ НЕ ГО КЕФЯТ Цитирай
onyx Отговорено Юни 17, 2008 Автор Отговорено Юни 17, 2008 които и да е от евтините Направи ми впечатление от спецификациите на 3те модела АКГ, че К44 и К77 са - "Frequency range 18 to 20,000 Hz", а К55 "Frequency range 16 to 20,000 Hz", което май е по-добре за К55, но пък К55 пише че са с "Turbo Bass" на К77 пък е дадено "Solid Bass" За съжаление в магазина, където гледах имат само К55 налични, а другите могат да ги доставят само по поръчка с капаро и няма как да преслушам К44 и К77. Какво да правя Цитирай
SGEORGE Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 Хмм...Най-добре е да чуеш и да си избереш. Аз имам K-55.И съм доволен от тях.Разликата между 44 и 55 е в това, че 44 са по-малки и имат по-малко ниски.Разликата в 55 и 66 е, че 55 са затворени, а 66 - отворени. 77 са неизвестни за мен все още-не съм ги чувал и не мога да ти кажа как звучат... Цитирай
onyx Отговорено Юни 18, 2008 Автор Отговорено Юни 18, 2008 Днес купих AKG K55 и съм доволен Започвам да заделям стотинки за студийни монитори, понеже мастеринг на слушалки нещо не ми допада много като идея Цитирай
Recommended Posts