Ивелин Публикувано Юни 15, 2008 Публикувано Юни 15, 2008 Има ли навитаци, с които да изпеем тази акапелка: ? Цитирай
Ивелин Отговорено Юни 16, 2008 Автор Отговорено Юни 16, 2008 (Редактирано) Вече имаме бас / баритон! Вълчо, като вземеш кондензираното мляко, запиши и двата гласа и ми ги прати. Редактирано Юни 16, 2008 от Ивелин Цитирай
Huk40 Отговорено Юни 16, 2008 Отговорено Юни 16, 2008 Навит съм да изпея всичко с Ивелин,Мандалай и Гарвана(май така му викахте)!!!Въпроса е те дали са навити . Цитирай
Mandalay Отговорено Юни 16, 2008 Отговорено Юни 16, 2008 Навит, разбира се Обаче тва е ВИСШ пилотаж... все пак съм готов да си счупя главата в нещо такова и то с удоволствие Като гледам височините... 3-ти тенор ще ми легне. При нужда мога да опитам и 2-ри. Цитирай
Mike_MnD Отговорено Юни 16, 2008 Отговорено Юни 16, 2008 Интересно ми е как и какво ще стане Единствено като баритон бих могъл да се включа, ако Polyphone вземе баса. А как ще го осъществим ? Цитирай
Ивелин Отговорено Юни 17, 2008 Автор Отговорено Юни 17, 2008 Здрасти пичове! Ами изненадайте ме - запишете го и го пост-нете Ще е много яко... За да се получи в едно темпо, трябва да се изпее в темпо около 80 - май най-добре е да запиша един трак и да пеете по него (но в момента нямам як микрофон - може да маркирам една писта информативно). Цитирай
KhanAttila Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 Ами неграмотните?! Може ли линк към оригинален запис, за да извадя по слух някой от гласовете? За мен е без значение кой. Цитирай
Mike_MnD Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 Ми преписах го в Sibelius и го експортнах като wav: ето ги двете Sibelius файл: http://manga-kun.com/TEMP/sheet_music/My%20Friend.sib wav файл: http://manga-kun.com/TEMP/sheet_music/My%20Friend.wav ще видя днеска привечер да се разпея и ше си пусна моята част, но всъщност какво ще пеем На,на,на ... О-о-о-о, А-а-а-а или дуб-ду-ду-ду-ду Или нещо от текста: http://www.lyricstime.com/take-6-my-friend-lyrics.html Цитирай
Polyphone Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 Интересно ми е как и какво ще стане Единствено като баритон бих могъл да се включа, ако Polyphone вземе баса. А как ще го осъществим ? ОК, само баса ще изпея, оставам на теб баритона. Но при мен записът ще стане чак след няколко дни. Цитирай
Ивелин Отговорено Юни 17, 2008 Автор Отговорено Юни 17, 2008 (Редактирано) Иха-а! Много гот със сибелиуса, но със "живи" вокали ще е още по-яко... Ако не ви представлява проблем, исках да помоля всички, които ще пеят гласове, да запишат по две еднакви писти писти и да ми ги пратят - така ще може да ги разпратя по панорамите и да звучи като голям хор Темпото на оригинала е 80, но мисля, че ако се изпее по-бавно (около 60) ще е по-изразително. За неграмотните (и за думичките) - ето оригинала, тук Редактирано Юни 17, 2008 от Ивелин Цитирай
Ивелин Отговорено Юни 18, 2008 Автор Отговорено Юни 18, 2008 (Редактирано) Опирах се (неуспешно) да запиша няколко от вокалите с микрофона за skype и стана ужасно - няма бас и високия глас е изцвилен/изквичен... Освен, че са и малко фалшиви (нямам инсталиран auto-tune/melodyne), нямат темброви релеф и сa с 10 деления по-бавни. Но това беше за пробата - сега вие помогнете да стане по-"сериозно" с вашите вокали със сигурност ще са по-добре от тези. Редактирано Юни 18, 2008 от Ивелин Цитирай
Mandalay Отговорено Юни 18, 2008 Отговорено Юни 18, 2008 Оф... записах 1-ви, 2-ри и 3-ти тенор, обаче нещо хич не съм доволен... Особено като чуя оригинала и се сдухвам съвсем. Ивелине, записал съм в темпо 60, но ми се струва по-кофти. Кажи къде да ти пратя .wav файловете на 3-те гласа. Записал съм ги по 2 пъти. В записа има лек шум, от саундкартата ми е, не мога да го махна. Чуй го и прецени дали някой от гласовете може да се ползва. Гласовете не са тюнвани. Пускам да чуете 3-те гласа как станаха - My Friend Цитирай
Mike_MnD Отговорено Юни 18, 2008 Отговорено Юни 18, 2008 Но това беше за пробата - сега вие помогнете да стане по-"сериозно" с вашите вокали със сигурност ще са по-добре от тези. Абе дали ще стане по-"сериозно" не се знае Това е, което скалъпих аз е тук: http://manga-kun.com/TEMP/my_friend.wav Не знам дали се връзва обаче с вашите Цитирай
Ивелин Отговорено Юни 19, 2008 Автор Отговорено Юни 19, 2008 @Mangalay Вокалите ти са много готини - само като че ли малко повечко реверб имат... @Mike_MnD Ти си си избрал най-сложния глас много неприятен скок на тритонус има, но си го изпял добре! Реших все пак да го напрвят по-благ (лесен за изпяване) ето така: Email-а ми е: i_atanasov@abv.bg - пращайте всичко там. Благодаря! Цитирай
Recommended Posts