metalhammer Публикувано Ноември 16, 2004 Публикувано Ноември 16, 2004 Кажете си мнението за новата тава? П.С. Помогнете да намеря текстовете на парчетата от албума. Цитирай
bulby Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Ами не знам, предишния ме кефеше адски много, даже бих го нарекъл "Любим албум на Сатриани" , но този нещо хич не ми допадна. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 бе много си е готин албума! аз обаче сякаш най- си обичам "Engines Of Creations" - яко техно-саунд + здражи китарни пасажи! Цитирай
mmarto Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 И мене нещо не ме кефи толкова колкото предишният. Обаче има една песен Searching, която е направо убийствена. В нея сатриани изпозва един много интересен ефект, някой може ли да ми каже какъв е той? А ще се отнася до албума- не е кой знае кво- има много яки парчета има и много посредствени. Аз определено харесвам Engine Of Creation повече. Цитирай
Recommended Posts