yovi Публикувано Юни 12, 2008 Публикувано Юни 12, 2008 здравеите някои мойе ли да помогне смених крайните транзистори на това 4удо 6тото ги бях взел за изгорели а то се оказа захранването им след което си ги върнах оригиналните оба4е не6то звука се прецака.Не знам дали трябва да се вкарат наново в режим и ако трябва и някои може да ме посаветва как 6те сум благодарен Поздрави Цитирай
bratmito Отговорено Юни 13, 2008 Отговорено Юни 13, 2008 Трябва да има тримери за биас.Напрежението база-емитер трябва да е 0.6 волта .(на схемата на регент 600Н ако не се лъжа беше дадено 0.5V).Преднапрежението и на двата трябва да е равно.Ако режима на транзисторите си е добре търси проблема другаде. Цитирай
yovi Отговорено Юни 14, 2008 Автор Отговорено Юни 14, 2008 ееее супер супер с bratmito успяхме да го опраеим с консултация по скаийп и то само с 4атене 4е нямаме микрофони сега сжири добре остажа само да придобие и пригледен външен вид още един пут браво и мерси на bratmito и все пак проблемите бяха доста шибани Цитирай
Recommended Posts