Black Bird Публикувано Юли 26, 2005 Публикувано Юли 26, 2005 @Alexi_Laiho ето набързо на няколко места се вижда как первам трем-арма дано да ти свърши работата http://www.cmusicforum.com/dimitar/film.wmv ако не ше ти направя утре подробно с субтитри Цитирай
black_waltz Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 мисля че загрях как става, ся остава да го докарам такова звучене! много ама много благодаря, равен нямаш Nalbantov!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 26, 2005 Автор Отговорено Юли 26, 2005 мисля че загрях как става, ся остава да го докарам такова звучене! много ама много благодаря, равен нямаш Nalbantov!!! радвам се че ти върши работа! незнам какво ти е тремолото обаче? Двупосочно ли е ? Цитирай
black_waltz Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 ами да, но не е от най-хубавите за съжление...и някка си това приятно трептене неможе да се получи ама то може и да е щот съм некадърен, принципа е ясен, продължавам с опитита още веднъж мерси Мите Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 26, 2005 Автор Отговорено Юли 26, 2005 приятно трептене неможе да се получи ама то може и да е щот съм некадърен ъънккъъъ от тремлото е ... аз поне по дорбо от моето Едж не съм срещал Цитирай
black_waltz Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 приятно трептене неможе да се получи ама то може и да е щот съм некадърен ъънккъъъ от тремлото е ... аз поне по дорбо от моето Едж не съм срещал мерси че ми вдъхна кураж че от доста време бях спрял да си обвинявам китарата че заради нея немога да изсвиря нещо добре че ме светна иначе щях поне още няколко седмици да се мъча с това.... Цитирай
Recommended Posts