Jump to content
Българският форум за музиканти

Stagg X300 Gothic Bc Rich Style..


SlipFly

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)
човек тоя  Stagg за нищо не става един познат има такава китара и е жив ташак...

обясни ми какво значи тази китара е жив ташак, че нещо не сгрявам

Ми аз в такива моменти например се сещам за един тип, който си взе бас stagg, дето изглеждаше супер, но след един месец грифа му беше на вълнички, задния адаптор беше изгърмял, а потенциометрите не бачкаха...наложи се смяна и на trust-rod-a...та така..stagg могат да бъдат много прецакани инструменти! :greenball:

Направо ме хвърли в ужас. Това май означава, че моят бас, на synchu, на nalbantov и предполагам на още не малко хора би трябвало да се разпаднат всеки момент.

 

Тръгвам да го продавам докато е все още цял :greenball:

 

Ясно че са евтини инструменти и качество не може да се очаква, но досега не съм чул оплаквания от други собственици на въпросният бас. На мен лично ми е удобен, учудващо всичките му позиции са верни и ме кефи как изглежда. С едни хубави струни става направо идеален.

 

Трудно ми е да повярвам, че адаптера ще изгори от самосебе си, а потенциометрите ще спрат да работя. Адаптерът, както и въпросните потенциометри са пасивни елементи и ако някой не ги натовари с напрежение, няма как да постигне такъв резултат.

Редактирано от niki123bg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направо ме хвърли в ужас. Това май означава, че моят бас, на synchu, на nalbantov и предполагам на още не малко хора би трябвало да се разпаднат всеки момент.

 

Тръгвам да го продавам докато е все още цял :ph34r:

Ти, Synchu и Nalbantov може да сте си избрали хубави инструменти, но това не значи че други хора не са се опарили със stagg...Далеч съм от мисълта, че всичките им басове или ел китари са прецакани...просто не е като други марки, където да кажеш "Е, тва е Ibanez например, значи със сигурност е стабилен инструмент"...Има stagg и stagg - аз когато си купувах бас хванах да пробвам няколко stagg-а, единия му пукаха адапторите, а на другия /супер металски изглеждаше/ така му бяха сложени прагчетата на иначе кривия гриф, че като прокараш ръка отстрани можеш да си нарежеш ръцете :ph34r: Така че по мое скромно мнение просто трябва да случиш на прилично направен stagg сред доста зле направени такива

 

peace :bravo:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.