RichieSambora Публикувано Юни 8, 2008 Публикувано Юни 8, 2008 Здравейте, търсих схемата на този преамп-овърдрайв, но не можах да си я намеря. Някой може ли да ми я даде? Благодаря Цитирай
metalhammer Отговорено Юни 8, 2008 Отговорено Юни 8, 2008 С горчивина на уста ще кажа че схемата сама по себе си не свири. Тя е необходимо но доста недостатъчно условие. Има ред важни неща освен самата схема. По хубаво отиди и си купи самия ефект и не се занимавай с глупости.... Цитирай
bulby Отговорено Юни 9, 2008 Отговорено Юни 9, 2008 ^ Абе хубав съвет му даваш на човека, ама всеки е почнал от някъде, нали така? Цитирай
metalhammer Отговорено Юни 9, 2008 Отговорено Юни 9, 2008 Ако човека наистина иска да почне от някъде мисля не е проблем да се посъветва с нас и да заложи на класически схемни решения издържали проверката на времето. ЕлектроХармоникс са фирма която залага на ниска цена - 100% да се направи ефекта едно към едно ще е по скъпо от оргиналния.(познайте защо...) Плюс тва се досещам , че човека се е надъхал гледайки ревюта в нета без да има представа за ефекта от първа ръка което е доста подвеждащо по принцип. Дими Цитирай
simeon4o Отговорено Юни 9, 2008 Отговорено Юни 9, 2008 http://www.talkbass.com/forum/showthread.php?t=340693 накрая на първя пост Цитирай
RichieSambora Отговорено Юни 9, 2008 Автор Отговорено Юни 9, 2008 Ако човека наистина иска да почне от някъде мисля не е проблем да се посъветва с нас и да заложи на класически схемни решения издържали проверката на времето. ЕлектроХармоникс са фирма която залага на ниска цена - 100% да се направи ефекта едно към едно ще е по скъпо от оргиналния.(познайте защо...) Плюс тва се досещам , че човека се е надъхал гледайки ревюта в нета без да има представа за ефекта от първа ръка което е доста подвеждащо по принцип. Дими Благодаря, май наистина ще се всушам в съвета ти И благодаря на simeon4o за схемата Цитирай
Recommended Posts