Jump to content
Българският форум за музиканти

Хардуерен рекордер-кой?


Recommended Posts

Привет!Ще ми се да си взема хардуерен рекордер,тъй като нямам добър компютър и за момента нямам възможност(пък най-вече и желание)да си взема по -добър.

От прегледаното до сега нещата които ме заинтереуваха най - силно са: http://www.thomann.de/gr/korg_d888.htm :

http://www.thomann.de/gr/yamaha_aw1600.htm .

друго нещо което ми допадна е http://www.thomann.de/gr/prod_ali_2_AR_176400.html което вече е fire wire интерефейс и се чудя кой вариант е по-удачен,тъй като съм с toshiba satelite 1.73 ghz i 448mb ram.

Искам да го използвам за запис и аранжиране на идеи в домашни условия както и записване на концерти с добро качество на звука.ако имате и други предложения,моля кажете.

п.п.относно парите ,ще съм доволен ако е до 1500 лв но и Малко повече не би трябвало да са проблем(ако са по малко няма да се сърдя) :girl_witch:

Предварително благодаря-Момчил

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен тези горе изброените съм лябопитен и за t.c.electronic konnekt live.не се и съмнявам че е добър,но ми се иска да взема оптималното решение за случая.обикновенно свиря в трио или квартет,максимума е 6-7 души.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Варианта за интерфейс е в пъти по-добър, просто това е реалността... ако все пак държиш на рекордер, ямахата е по-добрия вариант, просто заради по-добрия звук. Имам при мен един стар фостекс-рекордер , ако те интересува, цената ще е много добра. 0878929839 Адриан

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се спрях на интерфейс,и в момента се чудя м/у няколко от които обаче T.C.electronic studio konnekt 48 със сигурност е фаворит.скъпичък ми е ,но предпочитам да изчкам,но да знам ,че съм взел нещо яко.друг вариант ми е t.c. electronic konnekt live ,който в последствие може да се използва и в комбинация с гореспоменатия.

Бих се радвал на всякакви съвети и препоръки,не искам бюджетно решение,но все пак не мога да си позволя и хардуера и софтуера на Pro tools ,а ако можех ,нямаше да я има тази тема :)

Поздрави и благодаря

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

В крайна сметка взимам t.c. electronic desktop 6 за личния си сетъп,а малко по натам ще видим.....не съм решил със сигурност.мисля да му добавя и daw контролер но се чудя м/у http://www.thomann.de/gr/presonus_faderport.htm и http://www.thomann.de/gr/frontier_alphatrack.htm . ако някой е работил с някое от тези не бих отказал съвет.

мерси

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.