Дейвид Гатев Отговорено Юни 6, 2008 Автор Отговорено Юни 6, 2008 За разлика от Overdrive аз те съветвам да си купиш нова китара когато ти писне да я кърпиш с поялника Аз си имам хубав Ibanez ама наште го прибраха защото сьм много зле с ученето ииии избарах тоз Орфеи от тавана......по добре от нищо. Пьк и не ми писва да си човьркам с поялника даже обратното Цитирай
anonimized_8837 Отговорено Юни 21, 2008 Отговорено Юни 21, 2008 За разлика от Overdrive аз те съветвам да си купиш нова китара когато ти писне да я кърпиш с поялника Аз си имам хубав Ibanez ама наште го прибраха защото сьм много зле с ученето ииии избарах тоз Орфеи от тавана......по добре от нищо. Пьк и не ми писва да си човьркам с поялника даже обратното да не ти скрият и орфея? и поялника също Цитирай
Дейвид Гатев Отговорено Юни 23, 2008 Автор Отговорено Юни 23, 2008 За разлика от Overdrive аз те съветвам да си купиш нова китара когато ти писне да я кърпиш с поялника Аз си имам хубав Ibanez ама наште го прибраха защото сьм много зле с ученето ииии избарах тоз Орфеи от тавана......по добре от нищо. Пьк и не ми писва да си човьркам с поялника даже обратното да не ти скрият и орфея? и поялника също mnoy sme6ny Цитирай
Recommended Posts