Black Bird Публикувано Ноември 16, 2004 Публикувано Ноември 16, 2004 Моля кажете ми отново какво ви показва CPU метъра ето линк за нуенедо и кубейс http://dimitar.audioshot.net/gear/novtest.npr при мен показва 40 % изтеглете пак моля файла! трябват ви АМПЛИТУБЕ и Гуитар Риг Цитирай
Fortissimo Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 EEE 4e kade kitarist bez Guitar Rig. Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 18, 2004 Автор Отговорено Ноември 18, 2004 явно ви мързи! Мерци за предишния тест! Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 АВЕ КОЙ ГО МЪРЗИ ВЕЕЕЕЕ??? Да се беше обадил по q-то! Сега ще го напраа... секунда само... ... Ами... с драйвърите дето са по deafault е някъде към 45%-50%, а с новите Audio4All е към 55%-60%. Със старите такива е почти същото... мойта конфигурация я знаеш адски добре хаха (Добре че съм аз, иначе кой ще ти прави тестовете хахаха ) хахахахахахххахахаххах :wall: Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 18, 2004 Автор Отговорено Ноември 18, 2004 АВЕ КОЙ ГО МЪРЗИ ВЕЕЕЕЕ???Да се беше обадил по q-то! Сега ще го напраа... секунда само... ... Ами... с драйвърите дето са по deafault е някъде към 45%-50%, а с новите Audio4All е към 55%-60%. Със старите такива е почти същото... мойта конфигурация я знаеш адски добре хаха (Добре че съм аз, иначе кой ще ти прави тестовете хахаха ) хахахахахахххахахаххах :wall: :inlove: Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Ноември 19, 2004 Отговорено Ноември 19, 2004 Както казваше един странник: Цитирай
pakodelucia Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 Гледам че си пробвате процесорите и ми се прииска да ви се изфукам Я пробайте това : Малко се постарах де http://free.bol.bg/soundengenearing/wewwed43 Трябва да преименувате файла на *.rar и вътре е *.npr - това е защото от бол нещо са ги :killyou: :wall: При мен тва успява да го държи на 80% при пуснат: NAV 2005; ICQ 2003; BitComet; Winamp; Daemon; IDM; Task Info6; BWMeter; Opera; и няколко малки тулчета.... В програмата ми показва, че го ползва около 90, ама в Таск менаджера е 80 и в таскИнфото... Щото иначе всичко ми показваше общо 93~95%!? С Intel 2.8 HT 800mhz fsb съм! 521mb ram dual@640mhz. Цитирай
Recommended Posts