LOE Публикувано Май 30, 2008 Публикувано Май 30, 2008 Преди някой да е изревал да търся.. търсих, но това което намерих не ме удовлетвори. Та интересува ме човек който се занимава с изработка на кабинети, да ги умее и да знае какво прави. Ако някой знае да свирка. Цитирай
liquid_death Отговорено Май 30, 2008 Отговорено Май 30, 2008 Виждал съм много добър кабинет направен от Олдмен.Също и Грег май прави.Пиши им по лс. Иначе ако си ентусиаст пробваъ сам - става и никак не е трудно за изработка, само малко време отнема. Цитирай
KingdomX Отговорено Май 31, 2008 Отговорено Май 31, 2008 Преди някой да е изревал да търся.. търсих, но това което намерих не ме удовлетвори. Та интересува ме човек който се занимава с изработка на кабинети, да ги умее и да знае какво прави. Ако някой знае да свирка. По - евтино излиза да си го купиш от магазина, естествено ,ако не искаш нещо което го няма, или е много скъпо, инъче liquid_death е прав - Олдмен прави някакъв кабинет и ако не се лъжа тук в този раздел някъде му е темата за кабинета Цитирай
Recommended Posts