redy Публикувано Май 28, 2008 Публикувано Май 28, 2008 От една година и нещо, много ми се иска да почна да свиря на барабани. Попринцип съм самоук не ми е нужен учител (освен за някакви по-специални техники). Но нямам пари и възможности да си купя цял сет барабани,та искам да питам: Някой би ли ми казал по евтини уроци или репетиционна с барабани там. Благодаря предварително. П.П.- Трябва да отбележа, че съм тотален аматьор. Цитирай
brashliana Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 От една година и нещо, много ми се иска да почна да свиря на барабани. Попринцип съм самоук не ми е нужен учител (освен за някакви по-специални техники). Но нямам пари и възможности да си купя цял сет барабани,та искам да питам:Някой би ли ми казал по евтини уроци или репетиционна с барабани там. Благодаря предварително. П.П.- Трябва да отбележа, че съм тотален аматьор. Давам уроци:20лв час-телефон за връзка;0878325750 Бръшляна(след обяд) Цитирай
GroOveR Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 Христо Йоцов ти препоръчвам,20 лв са му уроците.Ако си сериозен ще дръпнеш бързо! За повече инфо ми драсни ЛС. Цитирай
Recommended Posts