johniebgood Публикувано Май 27, 2008 Публикувано Май 27, 2008 Направих констатация и искам да я споделя с вас и да кажете дали и вие сте забелязали нещо подобно . Миналата година свирих с бас кубе Hartke HC 120 ,kickback12 - 12 инча,сега бях решил да си взема от Англия Hartke HS 120,kickback15 - 15 инча , но се оказа,че кубето започва да премодулира от средата на волумето , нататък , което е адси тъпо,защото реално се ползва,не повече от 60 вата,при 120... При 12 инчовия не съм забелязъл такъв проблем или поне не толкова изявен. Мисълта ми е ,ДА НЕ БИ ПО-МАЛКО ИНЧОВИТЕ ГОВОРИТЕЛИ ДА СА ПО-ДОБРИ И ДА КРИВЯТ ПО-МАЛКО? Цитирай
ZoSo Отговорено Май 28, 2008 Отговорено Май 28, 2008 Според мен има проблем с усилвателя, това което казваш не е нормално. Напомня ми за стария ми усилвател HiFi, който кривеше над 50 % независимо колко вата са колоните зад него. Лошото е че ако има дефект в стъпалото, може да повредиш и самия говорител (даже и с защита). Ако има как да пробваш същия модел в някой магазин според мен е най добре, за да се установи така ли са направени или си е проблем само при теб. Цитирай
johniebgood Отговорено Май 29, 2008 Автор Отговорено Май 29, 2008 Ми,аз не съм го купил,отказах се,но по принцип,всеки бас усилвател с който съм свирил криви от един момент нататък Цитирай
Recommended Posts