immortal__ Публикувано Май 26, 2008 Публикувано Май 26, 2008 Здравейте,първо искам да ви кажа че бъкел не разбирам от китари затова се консултирам с вас Та значи.. племенникът ми иска акустична китара и се е спрял на Yamaha C40/C70 или Ibanez v70 black (също и той не разбира нищо но щял да почва уроци) Въпросът ми е какво ще ме посъветвате..? Дали двата варианта са добри или може да ми предложите нещо по-добро за около 250 лв? Благодаря предварително за отделеното време.. Цитирай
Icarus Отговорено Май 26, 2008 Отговорено Май 26, 2008 Едната е класическа (с найлонови струни), другата е вестърн (с метални). Какво иска да свири племенникът ти? Класика? Или не? А щом ще тръгва на уроци, най-добрият вариант е да се свърже с евентуалния учител и двамата да изберат подходяща китара, вместваща се в бюджета. Или другият вариант е да вземете някой познат, който разбира от китари, и той да помогне. Иначе съм пипал Yamaha C70, нелоша entry-level китарка, каквато и ви трябва. Предполагам и Айбънеза е от същия клас, имайки предвид цената. Но все пак това са два различни вида китари! Успех! Цитирай
beltar Отговорено Май 26, 2008 Отговорено Май 26, 2008 Здравейте,първо искам да ви кажа че бъкел не разбирам от китари затова се консултирам с вас Та значи.. племенникът ми иска акустична китара и се е спрял на Yamaha C40/C70 или Ibanez v70 black (също и той не разбира нищо но щял да почва уроци) Въпросът ми е какво ще ме посъветвате..? Дали двата варианта са добри или може да ми предложите нещо по-добро за около 250 лв? Благодаря предварително за отделеното време.. здравей,и двете ямахи съм ги пробвал,даже на C70 свирих 4 години преди да я сменя,и според мен са добри за упражнения.Още си я ползвам Ямахата като работя за техника,че иначе много пари отиват за струни.Честно казано C70 ми звучи една идея по-добре от C40,макар че това си е мое лично усещане.За Ibanez нищо не мога да кажа защото не съм я пробвал. Цитирай
Recommended Posts