Bassko Публикувано Юли 22, 2005 Публикувано Юли 22, 2005 Съберете по някой лев да си купя китара бря! Цитирай
npace Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 да бе дайте ми 1500 лева (ма то с ДДС още 200 отгоре) за да си купя Ibanez Iceman(IC400) после мога да умра щастлив или с други думи да ме разфасовате да върнете китарата и да си вземете парите обратно Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 Що на мен някой не ми събере: 1. 8000 $ за компютър 2. 10 000 $ за китари 3. 10 000 $ за помещение 4. 100 000 $ за изолация и оборудване 5. 5 000 $ за проектиране и узаконяване и като си направя студиото ще ви почерпя по един запис и смесване на парче Цитирай
Tokay-Ihto Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 Що на мен някой не ми събере: 1. 8000 $ за компютър 2. 10 000 $ за китари 3. 10 000 $ за помещение 4. 100 000 $ за изолация и оборудване 5. 5 000 $ за проектиране и узаконяване и като си направя студиото ще ви почерпя по един запис и смесване на парче iBobz, офертата ти е добра. До тук съм събрал 3лв и 73 ст. + 18 празни бутилки от бира ама за тях не знам колко пари ще ми дадат на вторичните... Ама защо всеки иска пари бре, то верно, че не достигат ама не може пък да чакате от небето да ви паднат. (мъдро а... :think: ) Аз пари не искам... ама ако някой случаино има едно мъъничко кубенце до към 15W да има gain & revurb и се чуди какво да го прави и иска да ми го подари... няма да го откажа... ама в сравнение с другите колко съм скромен... Цитирай
black_waltz Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 ако може и за мен една китара, че онее охлюф у който си носих китарата 1 месец го чакам да ми смени праговете и еи ся му се обадих и не ги е сменил...явно ще си остана със старите и изтъркани прагове....та ако може и за мен един нов ибанец па и джаксън да е няма да го откажа Цитирай
Bassko Отговорено Юли 22, 2005 Автор Отговорено Юли 22, 2005 Тази тема беше замислена като сатира и пародия на всички, които търсят съвет за китара! А пък Вие я взехте на сериозно! Абе момчета и момичета осъзнайте се! Никой не може да ви каже каква китара ен най-подходяща за вас! Вие си направете избора сами! Всичко само с пробване става Пробваш- не ти харесва-пробваш друго, то пък те изкефи и така! Пък и в края на краищата всеки ще изрази мнение според своите пристрастия! Цитирай
black_waltz Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 (Редактирано) Bassko не е съвсем така, като си начинаещ и неопитен и си виждал само кухарки и 1-2 окаяни орфея всяка китара в магазина ти се струва супер яка за това хората питат, по-опитните да ги насочат към нещо, аз така преди години като нямаше кои да питам кат пробвах скуаера в магазина и направо настръхнах - бахти яката китара!!! ама след малко повече свирене установих че тази китара за метъл ми е изключително неудобна...и се наложи да я продам. така че хората просто искат да си спестят някоя друга грешка Редактирано Юли 22, 2005 от Alexi_Laiho Цитирай
Burton Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 Bassko не е съвсем така, като си начинаещ и неопитен и си виждал само кухарки и 1-2 окаяни орфея всяка китара в магазина ти се струва супер яка за това хората питат, по-опитните да ги насочат към нещо, аз така преди години като нямаше кои да питам кат пробвах скуаера в магазина и направо настръхнах - бахти яката китара!!! ама след малко повече свирене установих че тази китара за метъл ми е изключително неудобна...и се наложи да я продам. така че хората просто искат да си спестят някоя друга грешка В крайна сметка нали тва е една от идеите на тоя форум бати! Цитирай
Bassko Отговорено Юли 23, 2005 Автор Отговорено Юли 23, 2005 . така че хората просто искат да си спестят някоя друга грешка без грешки няма напредък! Цитирай
FeramonD Отговорено Юли 23, 2005 Отговорено Юли 23, 2005 Абе да ама мноо солен ще ми излезе напредъка! Благодаря на всички и се надявам в скоро време да се похваля макар че още не сам решил напълно коя ще да е моята избранница! Иначе като съм свирил на това всичко ми се вижда супер! Цитирай
Recommended Posts