Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Съберете по някой лев да си купя китара бря! :lol:

:D:D

Отговорено

да бе дайте ми 1500 лева (ма то с ДДС още 200 отгоре) за да си купя Ibanez Iceman(IC400)

после мога да умра щастлив или с други думи да ме разфасовате да върнете китарата и да си вземете парите обратно

Отговорено

Що на мен някой не ми събере:

1. 8000 $ за компютър

2. 10 000 $ за китари

3. 10 000 $ за помещение

4. 100 000 $ за изолация и оборудване

5. 5 000 $ за проектиране и узаконяване

и като си направя студиото ще ви почерпя по един запис и смесване на парче :godbless:

Отговорено
Що на мен някой не ми събере:

1. 8000 $ за компютър

2. 10 000 $ за китари

3. 10 000 $ за помещение

4. 100 000 $ за изолация и оборудване

5. 5 000 $ за проектиране и узаконяване

и като си направя студиото ще ви почерпя по един запис и смесване на парче :cheers:

iBobz, офертата ти е добра. :lol: До тук съм събрал 3лв и 73 ст. + 18 празни бутилки от бира ама за тях не знам колко пари ще ми дадат на вторичните... :lol:

Ама защо всеки иска пари бре, то верно, че не достигат ама не може пък да чакате от небето да ви паднат. :lol: (мъдро а... :think: )

Аз пари не искам... ама ако някой случаино има едно мъъничко кубенце до към 15W да има gain & revurb и се чуди какво да го прави и иска да ми го подари... няма да го откажа... ама в сравнение с другите колко съм скромен...

Отговорено

ако може и за мен една китара, че онее охлюф у който си носих китарата 1 месец го чакам да ми смени праговете и еи ся му се обадих и не ги е сменил...явно ще си остана със старите и изтъркани прагове....та ако може и за мен един нов ибанец па и джаксън да е няма да го откажа :cheers:

Отговорено

:lol: Тази тема беше замислена като сатира и пародия на всички, които търсят съвет за китара! :)

А пък Вие я взехте на сериозно!

Абе момчета и момичета осъзнайте се! Никой не може да ви каже каква китара ен най-подходяща за вас! Вие си направете избора сами! Всичко само с пробване става Пробваш- не ти харесва-пробваш друго, то пък те изкефи и така! Пък и в края на краищата всеки ще изрази мнение според своите пристрастия!

Отговорено (Редактирано)

Bassko не е съвсем така, като си начинаещ и неопитен и си виждал само кухарки и 1-2 окаяни орфея всяка китара в магазина ти се струва супер яка за това хората питат, по-опитните да ги насочат към нещо, аз така преди години като нямаше кои да питам кат пробвах скуаера в магазина и направо настръхнах - бахти яката китара!!! ама след малко повече свирене установих че тази китара за метъл ми е изключително неудобна...и се наложи да я продам. така че хората просто искат да си спестят някоя друга грешка :lol:

Редактирано от Alexi_Laiho
Отговорено
Bassko не е съвсем така, като си начинаещ и неопитен и си виждал само кухарки и 1-2 окаяни орфея всяка китара в магазина ти се струва супер яка за това хората питат, по-опитните да ги насочат към нещо, аз така преди години като нямаше кои да питам кат пробвах скуаера в магазина и направо настръхнах - бахти яката китара!!! ама след малко повече свирене установих че тази китара за метъл ми е изключително неудобна...и се наложи да я продам. така че хората просто искат да си спестят някоя друга грешка :)

:)

В крайна сметка нали тва е една от идеите на тоя форум бати!

Отговорено

Абе да ама мноо солен ще ми излезе напредъка! Благодаря на всички и се надявам в скоро време да се похваля макар че още не сам решил напълно коя ще да е моята избранница! Иначе като съм свирил на това всичко ми се вижда супер!