metalhammer Отговорено Юли 21, 2005 Отговорено Юли 21, 2005 Ма мноо ги разбирате тея работи ве - с налучкване ги разрешавате . Какво значи запоил съм всичко по схемата. Ако искаш да съвместяваш хъмбъкер и сингл коил има доста варианти на свързване но не всички дават добър резултат. Хъмбъкера сам по себе си може да е се свърже по няколко начина Работещите от тях са : успоредно свързване на двете намотки последователно противофазно свързване на двете намотки За да работи що годе добре заедно със сингл коил адаптер обикновено трябва хъмбъкера да е с успоредносвързани намотки което за някои видове хъмбъкери е компромисен вариант. Тук въпросите стават N на брой защоте колкото китаристи толкова изисквания за сетъпа на китарата и ще ми трqбват 2 часа за да опиша поне рабoтещите варианти. Делиан ако искаш още инфо пиши ми на icq to . Цитирай
Delyan Отговорено Юли 21, 2005 Автор Отговорено Юли 21, 2005 @metalhammer, мерси за предложената помощ. п.с. Не се ядосвай, никой не се е родил научен Цитирай
Recommended Posts