peshoy2k Публикувано Юли 20, 2005 Публикувано Юли 20, 2005 Има ли вграден дитер, щото има разминаване в информацията по интернет, а и аз никъде не виждам по него дитер Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 Има ли вграден дитер, щото има разминаване в информацията по интернет, а и аз никъде не виждам по него дитер и аз не съм виждал/// да има Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 20, 2005 Автор Отговорено Юли 20, 2005 ми виж кво пише във версия 2 на някои места, например на страницата им пише че се прехвърлят тракове от 24 на 16 и някви такива, а дитер не пише да има :think: . Пак ше видя да не съм объркал нещо че беше късно, но се занимавах да търся точно тва има или нема в крайна сметка. Никъде не говорят за дитер и по демо видеата. Странна работа Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 24, 2005 Автор Отговорено Юли 24, 2005 мдааааааа, начи ква се оказа тя. Версия едно няма и се ползва за vst, а версия 2 има и се ползва за stand alone, ако някой го интересува де Цитирай
bobalan Отговорено Юли 24, 2005 Отговорено Юли 24, 2005 бягай надалече от Т-ракс, преди да си прецакал мякоя продукция и после да съжаляваш. Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 24, 2005 Автор Отговорено Юли 24, 2005 бягай надалече от Т-ракс, преди да си прецакал мякоя продукция и после да съжаляваш. щооооо, а ти какво препоръчваш Цитирай
bobalan Отговорено Юли 24, 2005 Отговорено Юли 24, 2005 хихихи, всичко друго, но не и т-ракс в случай, че правилно разбирам - питаш за софтуер, нали? Значи препоръчвам уейвлаб с някакви плъгини, възможно по-качествени За мастеринг е задължително фазово линейни еквалайзери (уейвс, алгоритмикс, воксенго, забравих-им-имената на другите), качеството на компресорите също е много важно (тук въпроса е труден, но пробвай соналксис, воксенго, уейвс.... )Някакъв лимитер (напр. уейвс Л3 или Л2, но разумно използван).... Абе най-добре да питаш Налбантов по тия въпроси Мен не ме слушай. В случай че не питаш за софтуер, а по-принцип какво препоръчвам - е, това вече е много дълга и замечтана тема. Цитирай
Recommended Posts