Mandalay Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 За разлика от това демоденце Марин, който напълно осра всичките си песни. Ама честно. Ако някой твърди друго специално за снощи, направо му е грях на душата. Освен това детето така и не можа да влезе истински в друг образ от този, с който си е влязъл в Академията - Йелвис. Имаш ли да кажеш още нещо относно плюването и по-конкретно относно Марин? Цитирай
fLiSk Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 Ако всеки път като се карате ще има толкова нова музика на мейла, моля карайте се постоянно Полифоне приятно ретро, много ми допадна. Мандалейчо, предполагам че и вашите песни са много добри макар че тоз стил не ми имипонира на натюрела ама никак и не мога да дам правилна оценка :green: Цитирай
ronia Отговорено Юли 20, 2005 Автор Отговорено Юли 20, 2005 Имаш ли да кажеш още нещо относно плюването и по-конкретно относно Марин? Нямам. Това беше всичко. Относно мнението ми за изпълнителите от минали епохи пак преувеличаваш. Имай предвид, че съм заклет доживотен почитател на Васил Найденов и Петя Буюклиева Ама тва е сериозно, Мандалей. Да, да... струваше си някой тук да изпуши (визирам само себе си!). Предлагам мир. Цитирай
Mandalay Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 fLiSk, ще кача едно много сурово демо записвано вкъщи с Crative Live! от 30$ То е малко по-различно и се надявам да ти допадне Щото чакам критика. Трябва развитие да има Цитирай
Mandalay Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 (Редактирано) qbodp, много лесно се отказа Шегувам се. Ама защо мир? Нима е имало война? Просто проведохме един конструктивен спор с малко по-остри реплики на места. Но пък никъде не се излезе от рамките на добрия тон, не мислиш ли? ПП. Не мисля, че преувеличавам, поне не много Просто изказванията ти бяха малко крайни. И пак казвам, всеки има право на лично мнение, стига да не го натрапва на другите Редактирано Юли 20, 2005 от Mandalay Цитирай
Polyphone Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 Полифоне приятно ретро, много ми допадна. мерси fLiSk Цитирай
MAUGLY Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 Имаш ли да кажеш още нещо относно плюването и по-конкретно относно Марин? Нямам. Това беше всичко. Относно мнението ми за изпълнителите от минали епохи пак преувеличаваш. Имай предвид, че съм заклет доживотен почитател на Васил Найденов и Петя Буюклиева Ама тва е сериозно, Мандалей. Да, да... струваше си някой тук да изпуши (визирам само себе си!). Предлагам мир. Па ше взема да те поздравя с един мой кавър на Кеца Еле па ако си жена Цитирай
ronia Отговорено Юли 21, 2005 Автор Отговорено Юли 21, 2005 Па ше взема да те поздравя с един мой кавър на КецаЕле па ако си жена Е дай да чуем всички А за другото няма смисъл да гадаеш Цитирай
MAUGLY Отговорено Юли 21, 2005 Отговорено Юли 21, 2005 Па ше взема да те поздравя с един мой кавър на КецаЕле па ако си жена Е дай да чуем всички А за другото няма смисъл да гадаеш Айде мацка готов ти е поздрава. Извадихме едно ерхивно изпълнение и го метнахме в гугъла Цитирай
ronia Отговорено Юли 21, 2005 Автор Отговорено Юли 21, 2005 (Редактирано) Айде мацка готов ти е поздрава.Извадихме едно ерхивно изпълнение и го метнахме в гугъла Тичам! ооо, то било големичко... минавам в лек тръс Редактирано Юли 21, 2005 от qbodp Цитирай
ronia Отговорено Юли 21, 2005 Автор Отговорено Юли 21, 2005 Направо се размазах! Не мога да устоя на тази чувствителност на гласа :inlove: Ооо, колко хубаво! ПП. Забавих се с отговора, щото съм на работа все пак. Цитирай
Polyphone Отговорено Юли 21, 2005 Отговорено Юли 21, 2005 Направо се размазах! Не мога да устоя на тази чувствителност на гласа :inlove: Ооо, колко хубаво! ПП. Забавих се с отговора, щото съм на работа все пак. Наистина Маугли пее чудесно това парче, дори по-добре от самия Кец. Цитирай
Glacierise Отговорено Юли 21, 2005 Отговорено Юли 21, 2005 Ноо сте добри тука бе, 'бах маа му! Цитирай
Recommended Posts