ronia Публикувано Юли 20, 2005 Публикувано Юли 20, 2005 Струва ми се, че има много малко вокали в раздела "авторска музика". А разбирачи във "вокали" - фул. Поправете ме, ако греша. Бих се кефила да чуя как "го правите" вие, ама се чува предимно тракане по клавиатурата. :think: Записи ли няма, или смелост? Цитирай
Egon Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 Скъпа, това са различни неща и те не си пречат - не всеки, който разбира от пеене, може сам да пее и обратно. Нещо като във футбола, не е задължително да си бил голям играч, за да си голям трениор. Лично аз вече просто приключих с пеенето, сега от време на време само припявам и съм беквокалистка , но вече не като соло вокал....Това не значи, че познанията ми са спряли заедно с прекратяването на активан вокалистка дейност, нали? Цитирай
Polyphone Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 Струва ми се, че има много малко вокали в раздела "авторска музика". А разбирачи във "вокали" - фул. Поправете ме, ако греша. Бих се кефила да чуя как "го правите" вие, ама се чува предимно тракане по клавиатурата. :think: Записи ли няма, или смелост? ще кача едно мое изпълнение не песен на ELO, на която пея всички вокали. Също така и инструменталите аз ги мъча, което обяснява постния им характер. Цитирай
ronia Отговорено Юли 20, 2005 Автор Отговорено Юли 20, 2005 (Редактирано) (в отговор на Egon) Това си е твоят избор и няма нищо лошо. И си права за разликата между владеенето на нещо и умението да го преподаваш. Само че добрият треньор, както казваш, търси таланта. Не търси кусурите на по-малко надарените. А тук се сипе такава помия и то с такъв заряд, че човек се изкушава да предизвика хората, които ебаси ама никого пък не харесаха досега - нито сред утвърдените, нито сред начинаещите български певци. Тук те се анализират само за да бъдат разнищени до дупка. За кадърните - нито дума. Освен за някакви пълни отживелици. Редактирано Юли 20, 2005 от qbodp Цитирай
ronia Отговорено Юли 20, 2005 Автор Отговорено Юли 20, 2005 ще кача едно мое изпълнение не песен на ELO, на която пея всички вокали. Също така и инструменталите аз ги мъча, което обяснява постния им характер. Цитирай
Polyphone Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 Песента се казва Hold on tight, на ELO и е изпратенa от мейла ми maccartniste. :guitar: Цитирай
ronia Отговорено Юли 20, 2005 Автор Отговорено Юли 20, 2005 Песента се казва Hold on tight, на ELO и е изпратенa от мейла ми maccartniste. :guitar: сега разбирам, че си избрал най-точния и най-логичния ник при регистрацията си във форума браво! страхотни вокали си направил! много прецизни, хармонични и благи. евалата! клъцнал си самия финал, ама щи простим пс. защо не си пуснеш обява в темата? чакаме записи от... онова, дето се мъти още Цитирай
Mandalay Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 qbodp, би ли се конкретизирала? А тук се сипе такава помия и то с такъв заряд, че човек се изкушава да предизвика хората, които ебаси ама никого пък не харесаха досега - нито сред утвърдените, нито сред начинаещите български певци. Тук те се анализират само за да бъдат разнищени до дупка. За кадърните - нито дума. Освен за някакви пълни отживелици. Аз поне не съм забелязал да се сипе чак такава помия върху някого. Особено пък незаслужена. И как пък реши, че за кадърните няма нито дума? И кого визираш под "пълни отживелици"? Освен това, специялно за теб реших да кача едно-две неща дето съм ги пял аз. Принципно се въздържам да качвам записи с посредствено качество, за това не качвам нищо. Но понеже ми се намират и малко по-добри неща.... от мен да мине, ще ги пусна тук Цитирай
Burton Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 @Polyphone, наистина много гот си направил парчето! Поздравления Цитирай
MAUGLY Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 Па готов съм да запишем нещо с диктофона на МР3 плеъра са в неделя. Само требва да питаме Полифона дали нема претенции за авторски права Цитирай
ronia Отговорено Юли 20, 2005 Автор Отговорено Юли 20, 2005 qbodp, би ли се конкретизирала? Доста негативни мнения срещу едно-единствено хубаво, свързано с актуален бг изпълнител: - Не искам да сменям темата, [...] ама според мене Любо от Те е под всякаква критика. - За БГ не се сещам, иначе Фреди Меркюри примерно е пример за фронтмен с главно "Ф" за мен - Според мен става дума единствено за много лошо владеене на гласа... Наистина нямах възможността да гледам цялото предаване с Надя като гост, но си спомням ясно как пя фолклор при една поставена от Четири бири задачка. С едни приятели гледахме с интерес и не можехме да повярваме, че някой, който пее толкова фалшиво, може да достигне чак дотук + Определено гласувам за Нуфри по тези показатели се справя доста добре :twisted: Да не говорим за цялата тема за Марин от СА... Аз поне не съм забелязал да се сипе чак такава помия върху някого. Особено пък незаслужена. И как пък реши, че за кадърните няма нито дума? И кого визираш под "пълни отживелици"? "незаслужено" си е твоя импровизация "пълни отживелици" - ФСБ, БТР, Ахат, Тангра, Контрол, та дори и Ер малък (изброени при любими бг групи) Освен това, специялно за теб реших да кача едно-две неща дето съм ги пял аз. Принципно се въздържам да качвам записи с посредствено качество, за това не качвам нищо. Но понеже ми се намират и малко по-добри неща.... от мен да мине, ще ги пусна тук Прекрасно! СпециЯлно благодаря! Цитирай
Mandalay Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 (Редактирано) Първо: Приемам поправката за "специално" За "незаслужено", май съм чел няколко теми едновременно и съм се объркал, за което се извинявам. - Не искам да сменям темата, [...] ама според мене Любо от Те е под всякаква критика. Не милисш ли, че всеки има право на мнение? Не съм много съгласен с Феникса за това, но той има право да каже какво мисли. - За БГ не се сещам, иначе Фреди Меркюри примерно е пример за фронтмен с главно "Ф" за мен pacman няма ли право да не се сети за бг фронтмен, който да го кефи? Е, аз се сещам за Наско от БТР. Опа, извинявай, той е "отживелица" Да не говорим за цялата тема за Марин от СА... Марин отнесе не малко критика, но отнесе и също толкова похвали. Ако става въпрос за оплюти, то Иво от СА е най-засегнат, включително и от мен, но аз давам КОНКРЕТНИ ПРИМЕРИ когато говоря. "пълни отживелици" - ФСБ, БТР, Ахат, Тангра, Контрол, та дори и Ер малък (изброени при любими бг групи) А кой ти дава право да говориш така за ИМЕНА в БГ музиката? Това, че са групи не много актуални в момента прави песните им по-лоши ли? Или музикантите по-слаби? И забранява да бъдат любими изпълнители на няколко поколения? Едно нещо недей да забравяш, мила qbodp, света не започва с младите изпълнители. Говоря по принцип, не само за музиката. Не можеш да зачеркнеш старото и да кажеш: "това не струва, то е отживелица". Редактирано Юли 20, 2005 от Mandalay Цитирай
Mandalay Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 до Polyphone: Вокалите ти са жестоки. Евала, човече. От колко време се занимаваш с пеене? Цитирай
Polyphone Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 Мерси много за приятните думи , qbodp & burton. Старая се колкото мога да правя вокални хармонии наляво и надясно... но това пусто време все липсва и от доста време няма много развитие при мен. Maugly, ще ти кажа за авторските права, но нека първо се свържа с адвоката ! Цитирай
Polyphone Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 до Polyphone:Вокалите ти са жестоки. Евала, човече. От колко време се занимаваш с пеене? Мерси, Mandalay, всъщност пея от12 годишна възраст, а по хоровете тръгнах, когато бях на 17 г. След което преди 4 години прекъснах, че ме налегнаха грижите – работа, семейство....и сега постепенно се опитвам да открадна малко време за тази ми мания. То шило в торба не седи, отвътре те ръчка музиката и иска малко да си проправи път... Цитирай
Recommended Posts