l3y Публикувано Май 11, 2008 Публикувано Май 11, 2008 ами това съм аз,казвам се Добромир на 19/20 години от Варна.Тая година ми предстои да кандидатствам.Надявам се да Вляза в ТУ-Варна.Занимавам се повече с музика и по-малко с рисуване.Пиша електронна музика от 5/6 години.Главно по твърда,но имам и меки тъжни тракове.Рисувам...може би от както се помня Това което обичам да правя изън тези неща разбирасе е по...нестандартно.Гледам живота ми все да се движи по ръба на всичко или поне така беше преди.Обичам да рискувам във почти всичко,както и да казвам почти всичко което ми е в главата(което никак не е хубаво от една страна )Обвързан тип съм от 2 години и кусур,но това не ви засяга чак до там Ако има нещо друго което да ви интересува - питайте,но се съмнявам Цитирай
Guest Отговорено Май 11, 2008 Отговорено Май 11, 2008 Здравей! Пусни твоя музика Каква спец. ще кандидатстваш ? Цитирай
Exorcist Отговорено Май 12, 2008 Отговорено Май 12, 2008 Привет, Доба Радвам се да те видя и тук... Като сте по-свободни ще е хубаво да се видим на по бира с тебе и Здравко. Цитирай
savov Отговорено Май 12, 2008 Отговорено Май 12, 2008 Здравей и от мен! Това с рисуването е СУПЕР! ...Все за изкуство става въпрос! Цитирай
Recommended Posts