evans Публикувано Юли 19, 2005 Публикувано Юли 19, 2005 (Редактирано) Макар че не съм фен на DEF LEPPARD винаги съм се възхищавал на барабаниста ,който свири с една ръка .За тези които не са запознати ,той я загубва след тежка катастрофа по време на турне .След това групата спира всякаква концертна дейност и го изчакват да се възтанови и да се научи да свири с една ръка .Човек като има желание успява,евала на момчето http://mp3.bol.bg/list/index.php?dir=_D/De...%20Rock%20Songs Редактирано Юли 19, 2005 от evans Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 (Редактирано) Браво, Дмитре, намираш квото трябва. Бирите за теб ме разоряват... П.п. Лепард са една от най-любимите ми банди от NWOBHM. ДА ЖИВЕЙ! Той, Рик Алън, си свири много прилично преди 1984 и въобще On through the night и High&Dry, да не говорим за Pyromania, са си класика. Ма май човекът се леко алкохолизира след случката с ръката, че и даже успя да пребие гаджето си... Ще заключа, че чест им прави на Лепард в зенита на кариерата си / Pyromania се продава само в Щатите в повече от 6 000 000 копия/ да спрат, да го изчакат до 1987 / Пироманията е от 1983/... Въобще, хора са, в тоя вълчи бизнес няма милост. Виват! Редактирано Юли 19, 2005 от sa6tiat Цитирай
imperor Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 Рик Алън винаги ме е кефел, защото си има стил и свиренето му е особняшко - нахъсено с ефектни изпълнения в дребните детайли, т.е. свирене за разбирачи. Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 Между другото, поне половината неща, които са в страницата, постната тук, са свирени преди 1984, т.е, с две ръце; но аз съм впечатлен и от "едноръките" му неща /прощанайте за буквализма.../ Айде да идват тук, ще ида да ги гледам! TOO LATE FOR LOVE! NOT SO... Цитирай
Egon Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 Аз наистина никак не си падам по този поп-рок на 80-те, въпреки че са ми симпатични Деф. А барабанистът наистина си свиреше доста добре и преди това, което ме успокои, защото се притеснявах, че му се обръща внимание само заради липсата на крайник. Слава Богу, много добре си свиреше и преди момчето. А иначе наистина е интересен в пинизите, дет се вика на ударен инструмент Цитирай
Recommended Posts