MR_STENCH Отговорено Май 16, 2008 Share Отговорено Май 16, 2008 Моето мнение е, че резултатът е значително по-добър ! Барабаните вече не са така натрапчиви, китарата звучи чисто и като ниво изпъква добре... за моите любителски уши е отлично ! Вероятно има какво да се пипне още, но това ще кажат по-опитните. Успех и продължавай да човъркаш ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Май 16, 2008 Автор Share Отговорено Май 16, 2008 Е това поне ме обнадеждава , явно това ще е чейна и ще се човърка допълнително . Сега го слушам на колонките в работата и също се чува , чува се и фалшивото свирене , но ...:-) . Предполагам , че подобрението идва от плъгина Винтаж Ченъл 64 , който се води плъгин за мастеринг . На самия плъгин съм избрал опцията стерео сплит и на двата канала съм сложил еднакви опции като компресия и еквалайзер . Самия запис е по-тих по принцип но с плъгина го усилвам полека и явно е дало резултат . Сега остава и да се науча да свиря на китара и вече всичко ще е ОК . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts