Jump to content
Българският форум за музиканти

Пей с мен


Termy

Recommended Posts

Покрай еуфорията за Мусик Идол и Дени това предаване остана на заден плане (всъщност никъде не се споменава), а и аз си трайках, 'щото бидейки част от екипа "да не се изтълкува грешно", обаче "Ми, писна ми, какво да направя!!!"

 

Пожелавам успех на Дени - има какво да покаже (и какво да се желае още според мен), но има едно девойче (на 14 г.), което праща мен и всички пеещи въвъ форума, които съм чувал, в яслите. Не знам, как така стана, че досега никой не е обелил дума за нея.

 

Ето ви адрес:

http://www.peismen.bg/index.php?navPage=vi...mp;video_id=160

 

Насладете се. Това е от мен.

 

Да живей най-простия!!!

 

РЕДАКЦИЯ: Това е от преди месец!!!

 

РЕДАКЦИЯ 2: Извинявам се за разминаването в образа и звука. Колегата, който беше отговорен за това, остана без два обяда за наказание.

Редактирано от Termy
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Терми, Мелинда е супер, обаче тя не може да промени концепцията на предаването. Според мен това е ПРОБЛЕМЪТ на "Пей с мен"! Звездите са издигнати на пиадестал, а всички "аматьори" са нек'ъв пълнеж, баластра. Хората не обичат да гледат как участниците "от народа" се използват за инертен материал. Никой от участниците (няма да ги наричам аматьори, защото някои от тях са по-добри от така наречените "звезди" и е обидно да ги наричат така) не бе наложен в медийното пространство, не бе привлечено вниманието на зрителите върху него. Честно казано, на мен не ми се гледа предаване за "звезди". Ако трябва да съм откровен, въпреки, че не ме допуснаха до малките концерти, въобще не съжалявам, че предпочетох Мюзик Айдъл.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

^ :greenangel: Не мога да се съглася с теб за това, че звездите са поставяни на пиадестал, макар и в началото и аз да мислех, че ще е така и да ми се струваше тъпо. Освен това - никой от участниците не е наложен в медийното пространство, защото целта не е да се налага, който и да било в медийното пространство :punk_guitar: Относно концпецията - тя е да се правят интересни концерти с като цяло позитивно настроение и излъчване. Мисля, че се справят доста добре. На мен много ми харесва.

Както и да е, целта ми не беше да обсъждам предаването. Има къде да чета всякакви мнения за и против него. Причината да пусна тази тема, беше че наистина малко се подразних от това, че се вдигна невероятен шум (не по принцип, а конкретно във вокалния раздел) за група изпълнители (особено един), които макар и да има какво да покажат, не са върха на сладоледа, а това хлапенце никой дори не забеляза, че съществува. Малко тъпо при все, че е ВОКАЛЕН раздел. По принцип избягвам да съм краен в изказванията си, макар че често имам доста крайно мнение (пазя имидж), но този път ще бъда. Това хлапе слага абсолютно всички участници в идола (без изключение) в малкия си джоб.

За съжаление, сега дори някой да прояви интерес да чуе - видеата от сайта ни са свалени заради проблеми с авторски права. Във Вбкос няма смисъл да ни търсите, защото някакси тенденциозно се трият нашите видеа, а търсачката нищо не намира, което от нас. Това е!

Дерзайте Вокали - има 14 годишно момиченце, което кърти мивки.

Редактирано от Termy
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Терми, изказвам усещането си като зрител, който се опитва да си обясни защо се случва или не се селучва нещо. Гледал съм почти всички концерти на "Пей с мен" (на запис и превъртам водещите, защото са ми МЕГА дразнещи, там мога доста да се мотивирам, но не е за това темата). Мелинда може и да сложи в малкия си джоб всички участници в "Мюзик Айдъл" след някоя и друга годинка, но все още има доста за шлайфане. ВСИЧКИ имат, не се хващай за тази ми реплика, мисълта ми е, че не бива да я абсолютизираш по подобен начин. А защо не се налагат в медиите? Идеята на това предаване не е ли да популяризира тези млади певци и певици? А защо за Дени се пише толкова много? Ами, много просто, защото е съфорумка, приятелка на някои от нас и която на всичкото отгоре ПЕЕ!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

снощи пак превкючвайки каналите - отново онемях как е възможно такова пропагандиране на кръчмарската музика по това претенциозно иначе предаване ПЕЙ С МЕН - Орхан Мурад - баси все едно слушах изпълненията на ресторанския оркестър в механата до нас ......същия репертоар ,същия звук ......посмяхме се ,ама и тъжно ни стана ,че с такива кръчмарски изпълнения пълнят ефира нашите ЗВЕЗДИ ...Че и таланти търсят .....божееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

Редактирано от mororor
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто казано -

Мюзик Айдъл - имат лиценз за излъчването на предварителните кастинги +10т.

Пий с мен - нямат - минус безкрайност точки

Айдъл - почнаха по-рано +20т.

Пий с мен - губят много от това

Айдъл - хитри продуцентчета

Пий с мен - дърт хитрец, опитващ се да прави нов бардак със старите к"рви

Айдъл - сравнително разнообразна музика

Пий с мен - сравнително разнообразна чалга.

 

Резултат- Едната ТВ полюция бие другия рикошет от ай да не казвам кво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.