MDFk Публикувано Юли 14, 2005 Публикувано Юли 14, 2005 Имам идея за нов раздел - да касае всички във форума - такъв, в който да се дискутират "заблуди" в един или друг вид; които да оправя общата култура на всички нас(по-скоро хора с по-добра да просветляват такива с по-бедна, или да помагат в мисловната дейност).... Например за пренастройката в китарите(електрически, басове, акустични,и други струнни) - например хората се чудят дали новите струни развалят нещо по китарата, в случай че някой сложи 12-64(или 50-130) и се чуди дали това ще изкриви грифа; за това че скъпия усилвател е винаги по-добър(а не е, зависи от вкуса на човека) и че не може от евтин стар руски или БГ амп да се изстискат доста добри звуци... такива работи. В действителност може би има малко такива теми, но е възможно и аз просто да не се сещам, защото съм непросветен . Кажете си мнението. Цитирай
jFog Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 Един вид музикантските ''Градски Легенди'' Кефи!!!!! Цитирай
MDFk Отговорено Юли 16, 2005 Автор Отговорено Юли 16, 2005 Защо не? Не мислите ли че има неща в които много от нас са убедени, но в действитенот няма такова нещо? Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 16, 2005 Отговорено Юли 16, 2005 Мисля че Myth Busters би било добро име за такъв раздел. Идеята е готина и много ме кефи. Цитирай
bluesman Отговорено Юли 28, 2005 Отговорено Юли 28, 2005 AXE е прав.Наистина много ще се разводни форума с безброй много раздели. Митове има в много направления така че могат да се дискутират в съответните раздели и да се четат от хората интересуващи се и четящи постовето в тези раздели. Цитирай
MDFk Отговорено Август 22, 2005 Автор Отговорено Август 22, 2005 (Редактирано) След повторно размисляне и аз съм съгласен с това ви мнение.Пък и не са наистина толкова много "митовете", а и няма да са много интересни за всички. Плюс това има опасност историите да се разводнят още повече и ще станат още по- легенди... Естествено имам предвид за истински митове. За забудите - нещата за които се пита и пак и пак би било добре да има...но пък за това има теми с топлийки... Редактирано Август 22, 2005 от MDFk Цитирай
Recommended Posts