ViNiD Публикувано Юли 14, 2005 Публикувано Юли 14, 2005 http://music.mybgbb.com/uploads/ViNiD%20-%...0128%20Kbps.mp3 Предварително се извинявам за ужасният звук, просто буфера ми се побърка и не можах да направя компресията. Ще да ви се наложи да го усилвате два пъти повече от нормалното Ако ходя да го записвам, ще оправя нещата. Така или иначе в техническата част съм меко казано "гола вода" Цитирай
alexthegreat Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 Браво..много приятно. Не си ли мислил на моменти да му сложиш един два кратки китарни рифа и сола ... аз напоследък се чудя дали не може да се съчетае такава музика с китари...не че съм открил топлата вода де. Хайде успех. Цитирай
ViNiD Отговорено Юли 14, 2005 Автор Отговорено Юли 14, 2005 Хм, ще видим какво ще направим по въпроса... Иначе това е по-скоро като идея, отколкото като завършено парче. Относно темата за китарите, една от най-известните транс мелодии - символи на този стил - 9 PM (Till I Come) на АТВ (името може да не говори нищо, но малко са хората, които не са я чували) е върху китара. Виртуална разбира се, но това е типичен пример. Изобщо цялата дискография на АТВ е пълна с подобни парчета, той много умело пренася бившата си страст (преди да започне да продуцира като DJ е бил именно китарист) в електронната музика. Мерси за коментара Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 я, тва не го знаех иначе парченцето е добро за фон при работа например Цитирай
Recommended Posts