jFog Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 Такаааа...ето това е парчето с онзи психо-строй. Ще ме прощавате за кофти смесването, ама все пак това произведение е home recording. иБобз-ев,батка дай и ние да облажим душата,на някой по така сървар можеш ли да качиш песента че ХИТ-а нестава... п.с. шъ си го туря в подписа тва Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 Такаааа...ето това е парчето с онзи психо-строй. Ще ме прощавате за кофти смесването, ама все пак това произведение е home recording. иБобз-ев,батка дай и ние да облажим душата,на някой по така сървар можеш ли да качиш песента че ХИТ-а нестава... п.с. шъ си го туря в подписа тва Кажете на кой ще ви е по-удобно, щото аз сега отде да знам... Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 пусни я в data.bg примерно. И ако не те мързи я прати на мейла на музикантите muzikant.org at gmail com Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 или ако не ти пречи кажи аз ще я метна вдатата. аве бас китарата тук наистина ли е бас китара или пичната китарка? Цитирай
jFog Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 jfog0013@yahoo.com ако и е удобно тез седем струни, тез мелодии искам да ги чуя искам искам искам Цитирай
Sandman Отговорено Юли 16, 2005 Отговорено Юли 16, 2005 By the way даже Металика имат песен в Дроп-Ре! И преди да почнете да ме замеряте с яйца - The thing that should not be А в отговор на няколкократните опити да изкарате SOAD, че свирят в Drop-D - нямат такива песни, всички са в Drop-C. А от новия албум май са Drop Bb (Eb Bb F# C# G# C#) - поне аз така мисля. Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 17, 2005 Отговорено Юли 17, 2005 или ако не ти пречи кажи аз ще я метна вдатата. аве бас китарата тук наистина ли е бас китара или пичната китарка? Ако няма да ти е проблем - метни парчето в датата, щото аз се опитах да се регистрирам, ама нещо не ми пращат мейл за активация и не знам. Друг е въпроса, че нета ми е зле като цяло. Относно баса - шибано дженерал миди...когато го правих не разполагах със семпли, но ще взема да се заиграя с това парче и ще го пресмеся и после ще го кача. Цитирай
Smokejack Отговорено Юли 17, 2005 Отговорено Юли 17, 2005 By the way даже Металика имат песен в Дроп-Ре! И преди да почнете да ме замеряте с яйца - The thing that should not be А в отговор на няколкократните опити да изкарате SOAD, че свирят в Drop-D - нямат такива песни, всички са в Drop-C. А от новия албум май са Drop Bb (Eb Bb F# C# G# C#) - поне аз така мисля. Metallica имат доста песни в dropped-D,не е само една. А колкото до SOAD тва,че нямат песни в тоэи строй също не е вярно.Я земи чуй B.Y.O.B. и тогава бъди толкова категоричен. П.П. Държа да отбележа,че строя се казва DROPPED-D а не DROP-D. :read: Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 (Редактирано) или ако не ти пречи кажи аз ще я метна вдатата. аве бас китарата тук наистина ли е бас китара или пичната китарка? Ако няма да ти е проблем - метни парчето в датата, щото аз се опитах да се регистрирам, ама нещо не ми пращат мейл за активация и не знам. Друг е въпроса, че нета ми е зле като цяло. Относно баса - шибано дженерал миди...когато го правих не разполагах със семпли, но ще взема да се заиграя с това парче и ще го пресмеся и после ще го кача. малко съм тъп и забравих... http://free.data.bg/sturmfuhrer/iBobz/EBGDAEA.mp3 вече е там. сори, че толкова късно... Редактирано Юли 22, 2005 от Sturmfuhrer Цитирай
bobalan Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 А какво ще кажете за този строй: 1 - Е 2 - B 3 - G 4 - D 5 - A 6 - E 7 - A ? ами и аз така я ползвам седемструнната. Едно че звучи здраво, другото е че по-лесно се свири (по-лесно се мислят пръстовките за който не е свикнал със седмата си струна - така тя е като петата и няма проблвеми) Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 ами и аз така я ползвам седемструнната. Едно че звучи здраво, другото е че по-лесно се свири (по-лесно се мислят пръстовките за който не е свикнал със седмата си струна - така тя е като петата и няма проблвеми) С каква китара забиваш? Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 Такаааа...ето това е парчето с онзи психо-строй. Ще ме прощавате за кофти смесването, ама все пак това произведение е home recording. иБобз-ев,батка дай и ние да облажим душата,на някой по така сървар можеш ли да качиш песента че ХИТ-а нестава... п.с. шъ си го туря в подписа тва Ето, човека се е погрижил да го качи тук, така че дърпайте, слушайте и градивнокритикувайте Цитирай
Burton Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 (Редактирано) а за такива дроп групи ...сяка фтора нео метъл-лимп бизкит, линкин парк, крейзи таун, мъдвейн, слипнот, систъм, дистърбд и още хиляди off// тук не съм много съгласен че SOAD ги числиш към нео-метъла, ама карай @Smokejack, btw кои са тия доста песни на Metallica в drop-D?! Да не би от saint shit? щото инъче лично не се сещам? :think: @iBobz, супер е инструментала! Редактирано Юли 22, 2005 от Burton Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 Sad But True например е в drop D. Ако не те мързи изслушай албумите от '86 насам и ще намериш още доста. Цитирай
Burton Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 Sad But True например е в drop D. Sad but True е one-step-down настройка и идва D G C F A d... Metallica наистина имат песни в които са по този начин настроени, но това не е drop-D...или аз нещо греша? Цитирай
Recommended Posts