Jump to content
Българският форум за музиканти

привет и от мен


Recommended Posts

Аз съм Momchil Atanasov.Скоро станах на 18години.11 клас съм в НМУ "Л.Пипков".От 4 годишен свиря на пиано,последните 3 години ходя на уроци по пеене.за удовлствие подрънквам и на китара понякога.Занимавам се най-вече със JAZZ & FUNK,но принципно нямам нищо против какъвто и да е стил свястно направена музика.

Лябимите ми пианисти са Herbie Hancock,Chick Corea,и Живко Петров.Има и много други ,но не ми се ща да се впускам в изреждане на огромно количество имена.Работил см в няколко пиано бара в София,Свирил съм на доста частни партита в София и страната,Цяло лято бях във gloria hotels and resorts-belek,antalya,turkey,имам реализирани 4 авторски инструментала в БНР както и доста други авторски парчета и аранжименти ,които още не съм реализирал.В момента работя в Пей с мен по Нва тв като корепетитор.

Обичам да чета,да съм сред природата,да плувам ,да карам ски,да играя волейбол,стрийтбол,тенис на маса........и още доста други неща :hysterical:

Мисля ,че стига толкова за мен за момента .

Поздрави Момчил

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами добре дошъл !

Като те гледам си с доста голям опит и се надявам да бъдеш полезен за начинаещите , естествено това зависи от теб самият... :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.