momchil atanasov Публикувано Април 12, 2008 Публикувано Април 12, 2008 Аз съм Momchil Atanasov.Скоро станах на 18години.11 клас съм в НМУ "Л.Пипков".От 4 годишен свиря на пиано,последните 3 години ходя на уроци по пеене.за удовлствие подрънквам и на китара понякога.Занимавам се най-вече със JAZZ & FUNK,но принципно нямам нищо против какъвто и да е стил свястно направена музика. Лябимите ми пианисти са Herbie Hancock,Chick Corea,и Живко Петров.Има и много други ,но не ми се ща да се впускам в изреждане на огромно количество имена.Работил см в няколко пиано бара в София,Свирил съм на доста частни партита в София и страната,Цяло лято бях във gloria hotels and resorts-belek,antalya,turkey,имам реализирани 4 авторски инструментала в БНР както и доста други авторски парчета и аранжименти ,които още не съм реализирал.В момента работя в Пей с мен по Нва тв като корепетитор. Обичам да чета,да съм сред природата,да плувам ,да карам ски,да играя волейбол,стрийтбол,тенис на маса........и още доста други неща Мисля ,че стига толкова за мен за момента . Поздрави Момчил Цитирай
MiroLambov Отговорено Април 12, 2008 Отговорено Април 12, 2008 Ами добре дошъл ! Като те гледам си с доста голям опит и се надявам да бъдеш полезен за начинаещите , естествено това зависи от теб самият... Цитирай
Recommended Posts