Ohial Ixela Публикувано Юли 11, 2005 Публикувано Юли 11, 2005 еми аз много често си го задавам тоя въпрос и ми хрумна да питам и другите дали са се замисляли по него по-добре ли е да можеш да свириш повечко неща прилично или да си много добър в едно нещо като пренебрегнеш другите Цитирай
stratocaster Отговорено Юли 11, 2005 Отговорено Юли 11, 2005 абе голямо момче си бе боб, стига пуска такива теми бе..... ина 3 вида музиканти - 1. такива дето свирят за екф и не искат да са по добри 2. амбицирани - такива като мен които искат и могат по-добре ама ги мързи 3. такива които искат и могат или пък не им треябва да са по-добри Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 11, 2005 Отговорено Юли 11, 2005 Не искам да ставам по-добър. Стига ми толкоз, ще взема да подразня боговете... Цитирай
black_waltz Отговорено Юли 11, 2005 Отговорено Юли 11, 2005 (Редактирано) като техника и скорост моя идеал е Майк Анджело, но като идеиност наи ми допадат Jari Mäenpää (Wintersun, ex-Ensiferum) и Алекси Лайхо ако стана някои ден наполовина идеен колкото последните двама ще мога спокоино да умра EDIT: аа пропуснах да спомена и един китарист на когото адски много се възхищавам макар да не съм му кой знае какъв фен - Марти Фридман, свири много и разнообразни стилове ето това е китарист! Редактирано Юли 11, 2005 от Alexi_Laiho Цитирай
Sieger Отговорено Юли 11, 2005 Отговорено Юли 11, 2005 Ами възможно най-добър! Когато се упражнявам гледам да не наблягам само на определена техника, целя разнообразност в свирнята си... Бих желал да постигна бързината на гореспоменатия от колегата Alexi_Laiho - Michael Angelo Batio, и екзотичните хрумвания на г-н Вай (също и gear-a му ) Цитирай
kitaratapesho Отговорено Юли 11, 2005 Отговорено Юли 11, 2005 (Редактирано) ами аз определено искам, действам и се надявам да премахна възможно най-много бариери по отношение на джаза, но също така се развивам с доста по-малко ентусиазъм и отделено време във фънк, кънтри,фюжън, рок, блус, поп. това е май от мен а пък колко добър ще стана - може би въпроса е "ще стана ли добър въобще" Редактирано Юли 11, 2005 от kitaratapesho Цитирай
Tokay-Ihto Отговорено Юли 11, 2005 Отговорено Юли 11, 2005 Аз искам да съм достатъчно добър, че да мога да "изразявам" това, което е в главата ми чрез китарата си. Dream on... Цитирай
solo5 Отговорено Юли 11, 2005 Отговорено Юли 11, 2005 аа пропуснах да спомена и един китарист на когото адски много се възхищавам макар да не съм му кой знае какъв фен - Марти Фридман, свири много и разнообразни стилове ето това е китарист! Ей това е моя идол бог е Цитирай
Steve_Vai Отговорено Юли 11, 2005 Отговорено Юли 11, 2005 (Редактирано) а пък колко добър ще стана - може би въпроса е "ще стана ли добър въобще" И аз това се питам за себе си често. Но истината е, че когато свириш с истинско желание, резултатите идват сами. Постоянството е важно, но истината е в главата, не в ръцете. Приемам тезата на Платон, че сме знаели всичко, но сме го забравили. Сега остава да припомним на ръцете си какво трябва да правят, за да се чувстваме поне в правилната посока. Винаги може да се стане по-добър. И някои от нашите идоли и любимци го доказват. Але-хоп! Редактирано Юли 11, 2005 от Steve_Vai Цитирай
jFog Отговорено Юли 11, 2005 Отговорено Юли 11, 2005 Толкова че като кажат: Лейдис енд джентълменс плийс уелкъм то джеййййййййййййй фоГЪ кокошките в радиус 5 км да снасят по яйце на секундата .. кокошкарска работа в интерес на истината мойто време май мина но още не съм загубил интерес към някои неща.Ташака е че от толкова липса на свободно време и други задачи освен за чесане на крастата за друго неможе да става въпрос. Та пожелавам си да се и я чеша всеки път по добре! Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 11, 2005 Отговорено Юли 11, 2005 ами толкова добър, че да мога да поддържам един добър стандарт на живот, едва тогава, може би, ще се отдам изцяло на музиката и ще помисля как да се перфекционирам в нея. Това ми се струва много дългосрочна цел и сигурно докато я постигна ще взема да поумнея и ще се откажа Цитирай
fLiSk Отговорено Юли 11, 2005 Отговорено Юли 11, 2005 Ех Пешо аз такива умници не съм виждал. Може би четирима само ама те се отказаха овреме още кат бяхме на по 18. Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Юли 11, 2005 Отговорено Юли 11, 2005 Искам да съм толкова добър,че хората да казват че искат да станат добри като мен да вдъхновявам хората да свирят!да карам цялата нация да се разчувства или да се радва с музиката ми(зависи какво свиря) P.S. тук е момента да кажа "МЕЧТИ МЕЧТИ.....................АРИАНА ЗА ВСЕКИ" Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юли 11, 2005 Отговорено Юли 11, 2005 Колко добър искам да стана? -Ами достатъчно добър :hello: :hello: :hello: :hello: Цитирай
MoqTa_Ompa3a Отговорено Юли 11, 2005 Отговорено Юли 11, 2005 (Редактирано) Искам да стана добър, като Венелин от Видин! Редактирано Юли 11, 2005 от MoqTa_Ompa3a Цитирай
Recommended Posts