Crimson Публикувано Юли 9, 2005 Share Публикувано Юли 9, 2005 Днес слушах малко музичка-System of a down,In Flames,,Pink Floyd-и се замислих всъшност колко са се променили представите за добър/а китарист/група!!!! Та реших да постна тази тема и да попитам - какво трябва да притежава китариста и съответно другите членове на групата в дешни дни??? За уменията на свирене/пеене мисля, че е ясно че трябва да присъстват(малко или много )!Става въпрос за идеята, смисъла на песните, начина на поднасяне(ако мога така да се изразя) на музиката към публиката!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Юли 9, 2005 Share Отговорено Юли 9, 2005 е те китаристите едно време не са ли могли да свирят? и не са ли поднасяли музиката по подобаващ начин? пример: хендрикс тва че днешната публика, особено в БГ е от офце, китарстите не са виновни..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Юли 9, 2005 Share Отговорено Юли 9, 2005 малко педалски дрехи и грим, неколко голи мадами да се разкарват из клиповете ти и си готов музикант Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Юли 9, 2005 Share Отговорено Юли 9, 2005 малко педалски дрехи и грим, неколко голи мадами да се разкарват из клиповете ти и си готов музикант забрави Мйерцидеса и 5 кила шибани златни ланци Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Юли 9, 2005 Share Отговорено Юли 9, 2005 Както и да го поднесеш в България 99,99% от първоначалните мнения са ..ам нищо особенно.. сори ама е така, може и да си много добър..ама ти свиркаш за кеф, като си много надарен все ще те потърсят да запишеш някой платинен диск Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EmchoDT Отговорено Юли 9, 2005 Share Отговорено Юли 9, 2005 Не е важно къв си, кой си и кво можеш! Важното е кой те издава и кой те продуцира! Колко пари се хвърлят по твоите продукции!!!!! Всичко е връзки!! Дълги за обувки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tocata Отговорено Юли 10, 2005 Share Отговорено Юли 10, 2005 Не е важно къв си, кой си и кво можеш! Важното е кой те издава и кой те продуцира! Колко пари се хвърлят по твоите продукции!!!!! Всичко е връзки!! Дълги за обувки ала бала ...... бачкане му е маиката Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tocata Отговорено Юли 10, 2005 Share Отговорено Юли 10, 2005 е те китаристите едно време не са ли могли да свирят? и не са ли поднасяли музиката по подобаващ начин? пример: хендрикс тва че днешната публика, особено в БГ е от офце, китарстите не са виновни..... не така бре STRAT. публиката си е океи кви са ти набюденята та говориш по този начин. да на ти прозвуи кат заиаждане...питам те с уважение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Юли 10, 2005 Share Отговорено Юли 10, 2005 (Редактирано) е те китаристите едно време не са ли могли да свирят? и не са ли поднасяли музиката по подобаващ начин? пример: хендрикс тва че днешната публика, особено в БГ е от офце, китарстите не са виновни..... не така бре STRAT. публиката си е океи кви са ти набюденята та говориш по този начин. да на ти прозвуи кат заиаждане...питам те с уважение съгласен съм с бай Страт българската публика в по-голямата си част се състои от пияни до козирката потни и гнусни свине които отиват само и единствено заради погото на концерт....и засират удоволствието на тези които са отишли за да видят любимата си банда!!! П.С. съжалявам за малко крайното ми мнение, надявам се че не съм убидил никого но съм останал с такива впечатления от концертите на които съм ходил... Редактирано Юли 10, 2005 от Alexi_Laiho Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the Punisher Отговорено Юли 10, 2005 Share Отговорено Юли 10, 2005 тва че днешната публика, особено в БГ е от офце, китарстите не са виновни..... Прав е.На концерта на black label society преди black sabbath в крайа на сета им Zakk Wylde отправи молитва за Dimebag Darrell и през тва време половината стадион реве6е Ozzy,Ozzy.Тва бе6е изклиу4ително грозно и малоумно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
max_paine Отговорено Юли 10, 2005 Share Отговорено Юли 10, 2005 леле колко зле звучи всичко това изписано по - нагоре...обаче за съжеление това е истината просто като започнем от мръсните гадни потни свине както беше написал колегата алекси по-горе та стигайки до свиренето за 11 лева(няма да визирам заведеението в което се свири за толкова)...имам познати музиканти които сега се опитват да пробият обаче е трудно и почти невъзможно за България...просто зависи много каква продукция изкарваш, защото в България всичко се свежда до комерсиялизма....и то в най-пошлите му прояви...та малко оффтопик...кой ви каза че комерсиалното е лошо??!?!?! или това е просто клиширан израз от личниоте ви възгледи...много мнения за кофти комерсиализация съм прочел тук....това не е добре поне според мен...иначе да се върнем на темата...много е трудно да се развиваш в областта която харесваш в България....ама какво да се прави...всички ке се мъчим.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ALBIREO Отговорено Юли 10, 2005 Share Отговорено Юли 10, 2005 Карам по ред... 1. Трябва да си фотомодел . Така де - ако едно време никй не се е заглеждал, то днешно време не може да си грозен и да усшпееш... просто добрите китаристи/музиканти са доста повече от преди и вече има НЕмузикални критерии, които накланят везните. 2. Трябва да имаш връзки в шоу бизнеса. Познати мениджъри, продуценти... де да ги знам - колкото повече приятели имаш от тях - толкова по- добре. Евентуално приятелството може да бъде заместено от достатъчно дебела пачка . Така де, всичко е пари, а това което не е пари е много пари. Не мога да продължа нататък, защото не съм компетентен, но със сигурност ви казвам, че това да можеш да свириш на даден инструмент НЕ Е ДОСТАТЪЧНО! Днес много хора могат да свирят доста добре. Има други критерии които отличават добрите китаристи/музиканти. Замислете се за тях. Е, добре е и да сте пипали китара някога де... P.S. 3 може да бъде - трябва много да търсиш и да пробваш и да не се отказваш, когато не ти обръщат внимание. Става въпрос за намирането на мениджъри, продуценти ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Creeping_Death Отговорено Юли 10, 2005 Share Отговорено Юли 10, 2005 Според мен не трябва да си велик китарист като Satriani, Vai, Hammett (за мен) давам пример James Hetfield сравнение с тях е по слаб като техника свирене и т.н. Всеки би го казал НО според мен добър китарист е не този, който фърчи със солата и т.н., а идейния Този китарист за мен е добър и мисля следното, че няма нужда да си толкова добър с китарата за да просперираш като музикант и като китарист Това е моето мнение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Отговорено Юли 10, 2005 Автор Share Отговорено Юли 10, 2005 тва че днешната публика, особено в БГ е от офце, китарстите не са виновни..... Прав е.На концерта на black label society преди black sabbath в крайа на сета им Zakk Wylde отправи молитва за Dimebag Darrell и през тва време половината стадион реве6е Ozzy,Ozzy.Тва бе6е изклиу4ително грозно и малоумно Ееееее бахти, верно ли го е казал това за Darrell???Сега наистина се чувствам гадно, че не съм го чул 'щото Pantera ми е една от любимите групи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Отговорено Юли 10, 2005 Автор Share Отговорено Юли 10, 2005 От всичко изписано дотук бих казал само че ме е яд за похабяването на таланта и постоянството на хората, които са се старали да надобреят! Свалям шапка на тези които не са се отказали Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts