black_waltz Отговорено Април 7, 2008 Отговорено Април 7, 2008 а бе тоя кавър съм го гледал преди няколко месеца, но пак съм се отвял и не съм написал комент...както и да е Свирите яко, кавъра ми харесва като цяло. Имам някои забележки относно солото ама това са бели кахъри, ако има и втора китара изобщо няма да се забележат. Поздрави и успех Цитирай
bony Отговорено Април 7, 2008 Отговорено Април 7, 2008 Ха-ха,Здравейте солото го свиря аз ,и си признавам че смотано го изсвирих, но кво да правиш ако бяхме всички виртуози,няма да е интересно другия път ша гледам да го изсвиря без грешки,но кога ще е това ,един бог знае! Наздраве!!! Цитирай
ultramega Отговорено Април 24, 2008 Отговорено Април 24, 2008 Хубаво свирите. Солото е омазано на места, ама това не е проблем според мен, личи си че го свириш иначе. Обаче на вокала ви спи ли му се , к'во ли...? Тая песен по принцип има тяга, .....мисля че трябва малко по емоционално Цитирай
Jotty Отговорено Април 30, 2008 Отговорено Април 30, 2008 Искам да започна с това, че добри кавъри на Megadeth досега не съм слушал.Може би е заради това,че никой но може да догоди гласа на Мъстейн.А пък ако се опитащ да вкарваш свое звучене в кавъра, някък си всичко се усира... Та и вас пичове,вокала ви дъни,то попринцип в тая песен не се свири много много ама.. Добре е, на фона на всички друго което съм слушал.Браво. P>S.Написали сте грашно името на песента , и в форума и в youtube. Цитирай
FONTARA Отговорено Април 30, 2008 Автор Отговорено Април 30, 2008 Знам!...каквото и да зна4и това! Цитирай
Recommended Posts