lolvsxd Публикувано Април 4, 2008 Публикувано Април 4, 2008 Здравейте!Искам да се науча да свира на китара,но незнам от къде да започна.С каква китара да започна?Какъв софтуер ми трябва?От къде да науча повече за киратара(от какво се състои(освен от струни)etc.?Бихте ли ми помогнали,никога не съм свирил,но много искам да се науча също така предпочитам сам да се науча тъй като едва ли ще намеря учител. ПС.Извинявам се ако темата е една от многото такива,но вчера научих за вас и нямах много време да поразгледам. Цитирай
black_waltz Отговорено Април 4, 2008 Отговорено Април 4, 2008 ПРОЧЕТИ ТОВА, АКО СИ НАЧИНАЕЩ... Цитирай
lolvsxd Отговорено Април 4, 2008 Автор Отговорено Април 4, 2008 Здравейте!Искам да се науча да свира на китара,но незнам от къде да започна.С каква китара да започна?Какъв софтуер ми трябва?От къде да науча повече за киратара(от какво се състои(освен от струни)etc.?Бихте ли ми помогнали,никога не съм свирил,но много искам да се науча също така предпочитам сам да се науча тъй като едва ли ще намеря учител. ПС.Извинявам се ако темата е една от многото такива,но вчера научих за вас и нямах много време да поразгледам. Това го прочетох в "От къде да започна" човека направил темата е свирил на китара и си има представа Цитирай
PRIMO Отговорено Април 4, 2008 Отговорено Април 4, 2008 Здравейте!Искам да се науча да свира на китара,но незнам от къде да започна.С каква китара да започна?Какъв софтуер ми трябва?От къде да науча повече за киратара(от какво се състои(освен от струни)etc.?Бихте ли ми помогнали,никога не съм свирил,но много искам да се науча също така предпочитам сам да се науча тъй като едва ли ще намеря учител. ПС.Извинявам се ако темата е една от многото такива,но вчера научих за вас и нямах много време да поразгледам. поразгледай темите. Пиши в тази след 3 дни, ако още не си намерил идентична на своята тема Цитирай
Recommended Posts