dimodim Публикувано Април 3, 2008 Публикувано Април 3, 2008 имам един въпрос. за какво служи тази щипка ( и евентуално как и е истинското име на бг ), която се слага на грифа на китарата, и използва ли се често, струва ли си да се купува? Цитирай
SomeoneElse Отговорено Април 3, 2008 Отговорено Април 3, 2008 Ами където си го видял не знаеха ли какво е? И си има тема за такива начинаещи въпроси, да му се не види... Не "каква е тая щипка", "какво е онова копче", "т'ва за к'во е", "он'ва за к'во е"... Айде моля ви се... Иначе предполагам че имаш предвид Каподастро, Каподастер, Капо или каквито и вариации на тази тема можеш да намериш: Служи да "защипеш" всички струни на китарата на определено прагче, което общо казано води до лесно транспониране, все едно през цялото време държи баре на определено прагче. Като помислиш малко повече ще се усетиш за какво става дума. Цитирай
9teen8t9 Отговорено Април 4, 2008 Отговорено Април 4, 2008 много грубо му отговри. бъди по весел усмихнисе. всички сме имали тежък ден, нека се обичаме Цитирай
SomeoneElse Отговорено Април 4, 2008 Отговорено Април 4, 2008 Не съм груб, просто с малко по-наставнически тон се получи. Иначе аз съм си весел и жизнерадостен човек и рядко се ядосвам. А това с "нека се обичаме" ми звучи малко като заключителното изречение на кандидатка на американски конкурс за красота Нищо лично, разбира се, просто ми мина през ума. Цитирай
dimodim Отговорено Април 4, 2008 Автор Отговорено Април 4, 2008 (Редактирано) каква е тая тема за начинаещи въпроси, да му се не види?? Редактирано Април 4, 2008 от dimodim Цитирай
Recommended Posts