Yiwigi Публикувано Юли 8, 2005 Публикувано Юли 8, 2005 Абе искам да си инсталирам това ВСТ, ама нещо нямам успех...Ето какво става: смъкнах го от Twins-a, и там в отделна папка са две сертификата (регистрацията на продукта предполагам) и два .dll-a! Тя като се инсталира програмката и си слага някакъв сертификат и като я пускам ми казва, че иска друг сертификат...Предполагам, че този, който е отделен в отделна папка е верния, ама не намирам къде трябва да го сложа, за да тръгне Ако някой има представа как става, нека помогне Цитирай
Yiwigi Отговорено Юли 11, 2005 Автор Отговорено Юли 11, 2005 Намерих отговор на въпроса: Тия двата сертификата и .dll-ите, които са отделно са верните! След регистрацията на програмата двата сертификата стават иконки (апликейшъни) и като се цъкне, тя автоматично лъже програмата...Копират се длл-тата и се реплейсват в папката на М-аудио и след това всичко е наред! Просто, ама докато се сетя Цитирай
Topsun Отговорено Юли 11, 2005 Отговорено Юли 11, 2005 важното е,че си намерил верния отговор Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 11, 2005 Отговорено Юли 11, 2005 Намерих отговор на въпроса:Тия двата сертификата и .dll-ите, които са отделно са верните! След регистрацията на програмата двата сертификата стават иконки (апликейшъни) и като се цъкне, тя автоматично лъже програмата...Копират се длл-тата и се реплейсват в папката на М-аудио и след това всичко е наред! Просто, ама докато се сетя абе при мене не ще, пробвах, но нещо не се лъже тая ми ти програмка , хитра да я ........ Цитирай
Yiwigi Отговорено Юли 12, 2005 Автор Отговорено Юли 12, 2005 (Редактирано) Що бе... Изначално имаш 4-и фаила дето са ти отделно от image фаиловете! Те са два aplication (сертификатите) два .dll! След като си инсталирал програмката кликваш на key rig сертификат (от тия четирите които са отделно и междувременно е станал aplication) и той ти казва, че е добавил нова инфо за сертификата в тая папка където си инсталирал!!! Аз инсталирах в default директориите и стана. Освен нещо ако си променил директориите.. После правиш replace на .dll в папката на М-аудио, там където си инсталирал и всичко трябва да е Ок Кажи дали се е получило Редактирано Юли 12, 2005 от Yiwigi Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 12, 2005 Отговорено Юли 12, 2005 ами то не ме кефи особено и засега съм го зарязал, има доста по-добри семплери дето ми вървят, а тва нещо малко ала бала работа Цитирай
Yiwigi Отговорено Юли 12, 2005 Автор Отговорено Юли 12, 2005 ами то не ме кефи особено и засега съм го зарязал, има доста по-добри семплери дето ми вървят, а тва нещо малко ала бала работа Сподели какво ползваш и къде може да се намери Цитирай
progressive Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 ами то не ме кефи особено и засега съм го зарязал, има доста по-добри семплери дето ми вървят, а тва нещо малко ала бала работа Сподели какво ползваш и къде може да се намери абе аз тоя Key Rig нещо не мога да го открия да го поразгледам... някой да има идея къде го има? Цитирай
Burton Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 @progressive, аз си го смъкнах от emule има го и в www.twins-torrents.com Цитирай
progressive Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 ще го потърся че ми стана интересно да го разгледам... @Burton мерси все пак! Цитирай
Recommended Posts