vlex Публикувано Юли 8, 2005 Публикувано Юли 8, 2005 Здрасти на всички! Значи аз наскоро се регнах ама вече трупам мнения и знания най-вече... Та не веднъж съм виждал тоя раздел ама не съм се спирал много много... Ей ся най-накрая освен да взема да са прИдставя: 1)nickname: vlex 2)Възраст: 15-почти 16 3)Образование: основно = елементарно 4)Вашият инструмент/и: в момента съм с една Кремонка ама в скоро време живот и здраве взимам в кунки един Фендър Скуайър Страт :guitar: 5)Предпочитан музикален стил: много са: От младите ми години с любимия ми тогава хип-хоп и рап от далечна братска америка до сегашните ми фейвърит стилове: хард рок, метъл, грънч, пънк и прочее... 6)Вашият вдъхновител: Трябва ли да имам?!? 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Ами един електромобил, ама той остана още по чертожните дъски, а иначе една електричка правех ама до кривия дъб стигнах само... 8)Странични интереси: Уеб дизайн, програмиране, хак, четене, колело и прочее... 9)В кратце(или с две думи за вас самите): ами какво повече да кажа повече за себе си? НЗ ако някой се сети и го инт(въпреки че се съмнявам) да пита П.П. Свиря вече 6 години на пиано ама имах една по-сериозна пауза поради липса на време и за тва в момента малко съм го позанемарил, а съм свирил на китарка преди 3-4 години, ама само като съпровод на един ансамбъл по народни танци... беше отдавна та сега сядам да се уча сериоано Цитирай
Recommended Posts