antisocial Публикувано Юли 8, 2005 Публикувано Юли 8, 2005 Здрасти на всички! Отскоро съм тук, но много ми харесва и ще посещавам форума много често! Не се занимавам професионално с музика, но тя е един от най-важните фактори в моят живот! Малко минавам за ветеран - 33г. но съм си луда глава, а приятелите ми казват, че съм пънк по душа... Иначе слушам много и различни стилове Рок и Метъл (примерно Soundgarden, Rage Against The Machine, Faith no More, Sepultura, Pink Floyd, Limp Bizkit, Metallica, Joe Satriani... и к'во ли още не), слушам и доста Джаз. И неща от рода на Propellerheads и Chemical Brothers... Навремето имахме банда с едни пичове, казваше се D'egrade и забивахме много здрави неща - "Orion", "Harvester of Sorrow", "The Small Hours" на Metallica, "Woodpacker From Mars" на Faith no More, "Breathe" на The Prodigy :wow: , някакви парчета на Pantera... Ееех, славни години бяха! Някъде 1995-1998 нещо такова... Свиря на Бас. Наскоро си купих нов - STAGG. Ефтина пръчка, но много я обичам :inlove: ... май повече от жена си...Хе-хе! Абе поне толкова! Работя в една компютърна фирма като service menager. Интересувам се и от футбол и заедно с моята прекрасна съпруга сме направили един фен-сайт на българския национален отбор по футбол. Ако на някой му е интересно, ето линк към този сайт: www.bulgarian-team.com Е, общо взето това съм аз, ще ми е приятно да общувам с Вас! Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 :hello: привет и обичай жена си повече, че ще те ревнува WELCOME :think: Цитирай
antisocial Отговорено Юли 8, 2005 Автор Отговорено Юли 8, 2005 Хе-хе, пошегувах се! Жена ми е страхотна и знае за какво става въпрос. Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 а, сега като гледам имотиконката трябваше да е Цитирай
Topsun Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 здрасти и от мен :hello: !приятни минути тук Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 9, 2005 Отговорено Юли 9, 2005 Здрасти; а от кои си, футболно де?... :hello: Цитирай
antisocial Отговорено Юли 10, 2005 Автор Отговорено Юли 10, 2005 Много-много не съм фен на клубните ни отбори. Но съм чорбарче иначе... Обаче ходя на мачове само на националния и когато играем в Евротурнирите. Цитирай
Passkalero Отговорено Юли 12, 2005 Отговорено Юли 12, 2005 Здрасти на всички!Отскоро съм тук, но много ми харесва и ще посещавам форума много често! Не се занимавам професионално с музика, но тя е един от най-важните фактори в моят живот! Малко минавам за ветеран - 33г. но съм си луда глава, а приятелите ми казват, че съм пънк по душа... Иначе слушам много и различни стилове Рок и Метъл (примерно Soundgarden, Rage Against The Machine, Faith no More, Sepultura, Pink Floyd, Limp Bizkit, Metallica, Joe Satriani... и к'во ли още не), слушам и доста Джаз. И неща от рода на Propellerheads и Chemical Brothers... Навремето имахме банда с едни пичове, казваше се D'egrade и забивахме много здрави неща - "Orion", "Harvester of Sorrow", "The Small Hours" на Metallica, "Woodpacker From Mars" на Faith no More, "Breathe" на The Prodigy :wow: , някакви парчета на Pantera... Ееех, славни години бяха! Някъде 1995-1998 нещо такова... Свиря на Бас. Наскоро си купих нов - STAGG. Ефтина пръчка, но много я обичам :inlove: ... май повече от жена си...Хе-хе! Абе поне толкова! Работя в една компютърна фирма като service menager. Интересувам се и от футбол и заедно с моята прекрасна съпруга сме направили един фен-сайт на българския национален отбор по футбол. Ако на някой му е интересно, ето линк към този сайт: www.bulgarian-team.com Е, общо взето това съм аз, ще ми е приятно да общувам с Вас! Здрасти и от мен! Добре зву4и ,...като разказва6 за себе си Имам впредвид,изглежда6 ми много свестен 4овек Вси4ко най-добро от мен,и... пове4 оби4ай жената Аз се занимавам с музика(с това си изкарвам прехраната)В момента не сам в България,... но 6те се радвам да се запознаем.И по-важното...от Каварна съм,... и както сигурно знае6 там е купона... Така 4е може да се скиваме догодина лятото на някой концерт... 4ао,... Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юли 13, 2005 Отговорено Юли 13, 2005 Привет и да си прекарваш хубаво времето тука.. :hello: Цитирай
antisocial Отговорено Юли 14, 2005 Автор Отговорено Юли 14, 2005 Мога само да Ви благодаря за добрите думи! Мисля, че най-сетне намерих своят форум! Тук се чуствам прекрасно, повятвайте ми, всеки ден влизам по 15 пъти...! Цитирай
Recommended Posts