KILL_EM_ALL Публикувано Април 1, 2008 Публикувано Април 1, 2008 абе пичове исками се да изкарам някоя народна песен на китарата и то с жици от тия неравноделните тактове както го прави ангел димитров примерно малмстиин в наш си вариант къде има табове за нещо подобно и някой от вас прай ли подобни неща-- дори и наи обикновенна ръченица ма да е с жици якоо хаха Цитирай
Vlad Отговорено Април 2, 2008 Отговорено Април 2, 2008 Предлагам следните ноти: Български фолклорни пиеси за китара Обработка : Анастас Михайлов и Валентин Петков Обработки за една и две китари на фолклорни мелодии – хора и песни. Комбинация на българска народна музика и фламенко акомпанимент. Ефектни пиеси за китарно дуо. Формат А4, 64 стр. Можете да ги намерите в книжарницата на Съюза на композиторите в София, в нотните книжарници в Пловдив, както и да контактувате лично с мен. Влад п.п. Из по-старите теми е дискутиран горния сборник. В. Цитирай
Glory rock Отговорено Април 4, 2008 Отговорено Април 4, 2008 Абе малко кофти ми звучи да свириш хоро на китара ама това си е твой избор.... Цитирай
Juxx Отговорено Юни 27, 2008 Отговорено Юни 27, 2008 Ами ... научи някое хоро за тамбура аз така правя Цитирай
barni Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 Бях гледал преди много време един клип едни пичове свиреха Дунавско хоро на Дико Илиев в метал вариант точно това което търсиш.Пък за хоро виж в града който живееш няма ли библиотека отдел изкуство там ще намериш ноти за тамбура и ще я направиш Цитирай
Recommended Posts