Black Bird Публикувано Март 31, 2008 Публикувано Март 31, 2008 Една от новите ми песни с нови сола http://nalbantov.com/Dimi_Nalbantov_Untitled.mp3 Цитирай
Fenix Отговорено Март 31, 2008 Отговорено Март 31, 2008 A! Aма това е War Line! Супер много ме кефи тая песен просто, ебаси яките моменти!! Цитирай
ultramega Отговорено Март 31, 2008 Отговорено Март 31, 2008 Много добро Направо си блестящ... Цитирай
Black Bird Отговорено Март 31, 2008 Автор Отговорено Март 31, 2008 Не ме кефи старото име...пууу...И записах още сола и за'тва викам да я пусна тоя път без име... Цитирай
Black Bird Отговорено Март 31, 2008 Автор Отговорено Март 31, 2008 ultramega Мерси за комента!!! Ю Руле ту! Цитирай
Scavenger Отговорено Март 31, 2008 Отговорено Март 31, 2008 много живо парче с чудесни сола фен съм ти Цитирай
Black Bird Отговорено Март 31, 2008 Автор Отговорено Март 31, 2008 Благодаря! много живо парче с чудесни сола фен съм ти Цитирай
Fenix Отговорено Април 1, 2008 Отговорено Април 1, 2008 Не знам, мене War Line супер много ме кефи като име. Някак си много ми се връзва, точно с началния риф, как излизат войските и после как се почват... А и беше малко по-дълга . Гледам на новата си сложил мелодична част , ама си махнал момента, в който остава без китара 3:21 на старата. Това е много силна част според мен. Не знам, дали си решил да я режеш песента, или просто си пуснал частта само където си пипал по солата? Ако си решил да я резнеш - върни тоя момент Много силна! Цитирай
Black Bird Отговорено Април 1, 2008 Автор Отговорено Април 1, 2008 еее...я ми сендни тоя пасаж??? Да не съм го погубил....брех димитър @ налбантов . цом Цитирай
Fenix Отговорено Април 1, 2008 Отговорено Април 1, 2008 А, ма то не е голямо - само един такт е. Ама нещо много ме кефи и после как отива в солото и в рифа отдолу му... you are supposed to have mail... Цитирай
Black Bird Отговорено Април 1, 2008 Автор Отговорено Април 1, 2008 получих го!!! Мерси май френд! Ееее тва ще го има !!!!! Как няма! ХАаххах не си знам песньовките! Цитирай
Recommended Posts