Sturmfuhrer Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 (Редактирано) Е пожелавам ви Teh Metal Chronicles Part II е толкова по-добър като саунд колкото Eternity от другите песни! Редактирано Юли 19, 2005 от Sturmfuhrer Цитирай
Smokejack Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 Е пожелавам ви Teh Metal Chronicles Part II е толкова по-добър като саунд колкото Eternity от другите песни! Ми дано а може и по добре Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 улехме се ама се разбрахме накрая Цитирай
BlackCorsair Отговорено Юли 19, 2005 Автор Отговорено Юли 19, 2005 направо сте се оляли тука гледам да като малките деца. Все едно не знаят ,че има лични бележки и чат Цитирай
Glacierise Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 Oкончателно се зарибих на тия песнички. Утре отивам до SMF-a на пазар Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 21, 2005 Отговорено Юли 21, 2005 За голямо мое съжаление потребителят Smokejack е "This member has chosen not to be contactable by the board Messenger". Поради тази причина си позволявам да отговоря на негово Лично Съобщение в тази тема (тъй като то е напълно свързано с нея). По принцип не бих си позволил да коментирам ЛИЧНИ съобщения, но явно в ситуацията това е единственият вариант. и така тук е неговото съобщение и моят отговор Durja da znae6,4e spriah da sporia s teb vuv foruma za6toto ne mi se govoriat gluposti i v nikakuv slu4ai ne sum suglasen s tova,4e purvoto par4e zvu4alo kofti ili niakvi takiva gluposti,zvukut e dobur i produkciata e na mnogo visoko nivo.Vse pak blagodarni sme ti 6toto s opita si da ni napravi6 antireklama povdigna interesa kum albuma i prodalbite sko4iha. A i tva tvurdenie,4e imalo propuski,koito sme mojeli da izbegnem e napravo sme6no i kato izkazvane ot tvoia strana e absolutno neprofesionalno,o6te pove4e 6tom tvurdi6 i 4e si ot niakva presa,koeto li4no men dosta me ozada4ava no kakto i da e. Коментар в духа, че продажбите са скочили от моите забележки звучи невероятно смешно що се отнася дали съм от пресата - това не смятам да коментирам сега, но като цяло... "когато не можеш да кажеш нещо хубаво по-добре не говори". Аз лично си купих албума ви. Очаквах като звук да смажете всичко в България правено някога. Очаквах го, защото съм приятел на Black Corsair и съм чувал как той прави саунд. Е... вашият саунд се различаваше изключително много от това, което съм слушал преди от него. Жалко само за вас. В същото време ви се възхищавам за това, че се опитвате (и до някъде успявате) точно тук - в България да правите нещо добро. Ще си купя и вторият ви албум (ако направите такъв) с идеята, че трябва да се помага на хора като вас. Но, постарайте се вторият път звука ви да бъде нива отгоре и песните да са далеч по-разнообразни. А ако искаш да коментирам конкретни неща около звука... бих могъл да го правя надълго и нашироко. И не ме разбирай погрешно. не съм тук за да се заяждам с теб или нещо такова. Цитирай
Mandalay Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 Прннципно не съм фен точно на тоя стил, обаче това което чух ме накефи! Цитирай
Geo Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 Браво,момчета!!! На мен ми хареса много това,което чух.Продължавайте и забивайте още по-яко. Цитирай
jFog Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 Sturmfuhrer-е,Sturmfuhrer-е,Sturmfuhrer-ееееее тц тц тц тц тц :think: Цитирай
black_waltz Отговорено Юли 22, 2005 Отговорено Юли 22, 2005 както каза колегата по-назад в темата як звук яка музика, а на такива некомпетентни и надути пуберчета няма смисал да им обръщате внимание, при първа възможност ще си купя албума, определено е от най-добрите неща правени в България Цитирай
Achiles Отговорено Юли 24, 2005 Отговорено Юли 24, 2005 Албума е добър. Аз го слушах в Лавале. Саунда наистина е много добър и си личи огромното влияние на Пантера. За вокала не знам какво да коментирам. Пича пее много добре, просто на мен малко вокалите тип роб Халфорд и оня другия от Джудас вече малко ми поомръзнах. Разбира се с това не искам да подценявам добре свършената работа. Цитирай
Egon Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 Бе много добре си се справя вокалистът, модерен е, а и съм го слушал на живо, което винаги е било мерило. Цитирай
Achiles Отговорено Юли 28, 2005 Отговорено Юли 28, 2005 това с модерното е силно казано. Просто няма критерий затова кое е модерно и кое не. последното нещо, което съм искал е да критикувам вокалиста, просто на прима виста си изказах моето мнение Цитирай
Recommended Posts