Sturmfuhrer Отговорено Юли 18, 2005 Отговорено Юли 18, 2005 Далеч съм от мисълта да убеждавам когото и да било в това колко е добър албума.Смятам,че е най добре всеки лично да се убеди в качествата му и след това да се коментира.Освен това не си падам по приказките,свиренето ми е някак си по присърце.За да разбереш дадена музика понякога е нужно известно израстване в психологически аспект.Толкоз от мен по въпроса. Тъй, като си чета заяжданията ти, наистина вниквам в думите ти! Сега те разбрах напълно... албума всъщност е гениален. Саунда разбива. Е сега пускам първата песен Малко като GSM-а ми звучи, ама нищо де Това е САУНДА Всъщност истината е че вероятно някой Учен контролира ума ми (за тези, които не са разбрали какво казвам на горния ред: купете си албума ) Цитирай
bobalan Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 чувал съм забележителен саунд от Блек Корсар - ангермийнс мисля че беше. Но колкото и да ми харесват SJK мисля че семплите на сайта трябва да си ги премислят още веднъж. Тук таме се чува по нещо добро (напр. втория семпъл) но първия е демонстрация на глупост.... Сложете нещо с як саунд, за да може хората да се изкефят и да купят албума )) Цитирай
Smokejack Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 Сега те разбрах напълно...албума всъщност е гениален. Саунда разбива. Е сега пускам първата песен Малко като GSM-а ми звучи, ама нищо де Това е САУНДА Може би трябва да смениш съоръжението на,което слушаш музика. На кривата ракета космоса и е виновен. Цитирай
Creeping_Death Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 Жестоко е! Браво ) Аз от край време си се кефя на SJK а и саунда е също много готин Така както бих искал да звучи Само да попитам Стефан на неговия IBANEZ ли е свирил или на твоята китара Black Corsair? Цитирай
Smokejack Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 Жестоко е! Браво ) Аз от край време си се кефя на SJK а и саунда е също много готин Така както бих искал да звучи Само да попитам Стефан на неговия IBANEZ ли е свирил или на твоята китара Black Corsair? Записвал съм го с мойте китари,основно с Aria pro 2 има и едно парче с Ibanez-a. Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 (Редактирано) Сега те разбрах напълно... албума всъщност е гениален. Саунда разбива. Е сега пускам първата песен Малко като GSM-а ми звучи, ама нищо де Това е САУНДА Може би трябва да смениш съоръжението на,което слушаш музика. На кривата ракета космоса и е виновен. ми той май слуша на абсолютно същото съоръжение, на което е смесвана тавата офф писна ми да правя механични правописни грешки Редактирано Юли 19, 2005 от peshoy2k Цитирай
Smokejack Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 А,има и няколко сола с Чочовата китара.Ся се сетих Цитирай
Creeping_Death Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 Албума кърти още днес отивам си го купувам :D Цитирай
BlackCorsair Отговорено Юли 19, 2005 Автор Отговорено Юли 19, 2005 (Редактирано) Само да попитам Стефан на неговия IBANEZ ли е свирил или на твоята китара Black Corsair? Повечето китари са записани със старата Ариа на Стефан и някои с Washburna , а само на една , най-много 2 песни Стефан свири с Ibaneza ,просто щото когато го взе вече бяхме записали квото трябваше. Сега не знам кой се крие зад ника "Smokejack", но мисля ,че много нервно реагира на Критичните и на Негативните Мнения. Не трябва така Всеки си има мнение ,нека си кажат хората! Трябва да се чуят разли4ните мнения! Албума не е Перфектен,всички знаем Добре е да си сверим часовника, за да знаем слабите си места От Журналистите е хубаво да се чуват хвалби и реклами, но от колегиte не може да се очаква същото айде само не се Карайте! Мир ! Редактирано Юли 19, 2005 от BlackCorsair Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 Сега те разбрах напълно... албума всъщност е гениален. Саунда разбива. Е сега пускам първата песен Малко като GSM-а ми звучи, ама нищо де Това е САУНДА Може би трябва да смениш съоръжението на,което слушаш музика. На кривата ракета космоса и е виновен. Съоръжението на което слушам са мониторите, които има Black Corsair в студиото си Колко иронично хахахаххахаах Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 Сега те разбрах напълно... албума всъщност е гениален. Саунда разбива. Е сега пускам първата песен Малко като GSM-а ми звучи, ама нищо де Това е САУНДА Може би трябва да смениш съоръжението на,което слушаш музика. На кривата ракета космоса и е виновен. Съоръжението на което слушам са мониторите, които има Black Corsair в студиото си Колко иронично хахахаххахаах ХОХОХО Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 чувал съм забележителен саунд от Блек Корсар - ангермийнс мисля че беше. Но колкото и да ми харесват SJK мисля че семплите на сайта трябва да си ги премислят още веднъж. Тук таме се чува по нещо добро (напр. втория семпъл) но първия е демонстрация на глупост.... Сложете нещо с як саунд, за да може хората да се изкефят и да купят албума )) Абсолютно подкрепям това мнение саунда на Angerpoint беше класи над този Цитирай
bobalan Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 а по-конкретно? Аз слушам на ТЛ-ки с ВИЗАТОНСКИ широколентови )) Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 Само да попитам Стефан на неговия IBANEZ ли е свирил или на твоята китара Black Corsair? Повечето китари са записани със старата Ариа на Стефан и някои с Washburna , а само на една , най-много 2 песни Стефан свири с Ibaneza ,просто щото когато го взе вече бяхме записали квото трябваше. Сега не знам кой се крие зад ника "Smokejack", но мисля ,че много нервно реагира на Критичните и на Негативните Мнения. Не трябва така Всеки си има мнение ,нека си кажат хората! Трябва да се чуят разли4ните мнения! Албума не е Перфектен,всички знаем Добре е да си сверим часовника, за да знаем слабите си места От Журналистите е хубаво да се чуват хвалби и реклами, но от колегиte не може да се очаква същото айде само не се Карайте! Мир ! Стефан е Smokejack. Явно не съм дораснал да разбирам музиката му жалко той пък не е дораснал да сложи трети риф в песните си и двамата ще се научим Цитирай
Recommended Posts