AXE Отговорено Юли 12, 2005 Отговорено Юли 12, 2005 (Редактирано) Ако вокалите бяха по-груби (високите особено не ми допадат) и китарите по-плътни, щеше да ме кефи. Така някакси не е за мене. Ритъм китарите (моя специалитет ) са добре, поне на първо четене/слушане П.П. За ритъм китарите - от композиционна гледна точка става дума Редактирано Юли 12, 2005 от AXE Цитирай
fLiSk Отговорено Юли 12, 2005 Отговорено Юли 12, 2005 Мен доста ме кефи Но по принцип харесвам звук с малко повече ниски от това. Макар че аз не съм най - големия метъл фен. Аммм и вокалите сякаш ми се набиват повече отколкото аз обичам. Иначе като композиция е супер и е много изпипана работа определено, на фона на повечето продукти в БГ в по - тежките стилове си е страхотно звучащо. Цитирай
Smokejack Отговорено Юли 18, 2005 Отговорено Юли 18, 2005 До голяма степен съм разочарован от албума и от продуцирането! Поздравления за работата ти, Black Corsair! Можеше албума да е на осезаемо по-високо ниво, но както ида е. Поздрав: SJK - Eternity :guitar: :guitar: :guitar: Хе хе сори младеж ,и ние знаем,че не може да се угоди на всеки вкус,обаче ми е много чудно кво ти разбира главичката от продуциране и колко неща и кои,си продуцирал ти та знаеш на колко високо ниво трябва да е продуциран албума на SJK. :read: Цитирай
Egon Отговорено Юли 18, 2005 Отговорено Юли 18, 2005 Смоук, не нападай така, може и да му разбира главичката. Аз да си кажа, че на мен групата доста ми харесва, и на живо съм ги слушал, имам и една тяхна песен, ма откъде да си намеря албума и да не струва 25 лв, както е на Пантомайнд, да речем. Аз за sjk дори рецензия съм писал в един вестник, когато подгряваха WASP. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 18, 2005 Отговорено Юли 18, 2005 До голяма степен съм разочарован от албума и от продуцирането! Поздравления за работата ти, Black Corsair! Можеше албума да е на осезаемо по-високо ниво, но както ида е. Поздрав: SJK - Eternity :guitar: :guitar: :guitar: Хе хе сори младеж ,и ние знаем,че не може да се угоди на всеки вкус,обаче ми е много чудно кво ти разбира главичката от продуциране и колко неща и кои,си продуцирал ти та знаеш на колко високо ниво трябва да е продуциран албума на SJK. :read: отказвам да отговоря на такъв въпрос все пак от доста време не се бях разочаровал така както от вашият албум Нищо де. Успех занапред! Поне се надявам да продавате добре! ако искаш може на icq да си поговорим по-конкретно Цитирай
Smokejack Отговорено Юли 18, 2005 Отговорено Юли 18, 2005 Смоук,не нападай така, може и да му разбира главичката. Аз да си кажа, че на мен групата доста ми харесва, и на живо съм ги слушал, имам и една тяхна песен, ма откъде да си намеря албума и да не струва 25 лв, както е на Пантомайнд, да речем. Аз за sjk дори рецензия съм писал в един вестник, когато подгряваха WASP. Албума струва 9лв и го има във всички музикални магазини в цялата страна. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 18, 2005 Отговорено Юли 18, 2005 Освен диска получаваш и плакат (да ви порекламирам малко да не се обиждате много ) Цитирай
Smokejack Отговорено Юли 18, 2005 Отговорено Юли 18, 2005 все пак от доста време не се бях разочаровал така както от вашият албум Такаа,искрено ти пожелавам един ден ти да създадеш по добър албум,колкото до тва,че си разочарован от албума добре е че си един от малкото такива щото все пак трябва да има и някой на който да не му харесва.Въпрос на вкус казало кучето...И още нещо,не разисквам албума освен с журналисти.Той е эа слушане,не за говорене.А пък на който не му харесва да не го слуша и толкоз,никой,никого не кара на сила.Нали така. Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 18, 2005 Отговорено Юли 18, 2005 все пак от доста време не се бях разочаровал така както от вашият албум Такаа,искрено ти пожелавам един ден ти да създадеш по добър албум,колкото до тва,че си разочарован от албума добре е че си един от малкото такива щото все пак трябва да има и някой на който да не му харесва.Въпрос на вкус казало кучето...И още нещо,не разисквам албума освен с журналисти.Той е эа слушане,не за говорене.А пък на който не му харесва да не го слуша и толкоз,никой,никого не кара на сила.Нали така. Ари журналиститие да се включват, познавам един поне дето е съфорумец Все пак темата беше пусната за коментари към албума, или греша :think: Respect Цитирай
Smokejack Отговорено Юли 18, 2005 Отговорено Юли 18, 2005 Все пак темата беше пусната за коментари към албума, или греша :think: Respect Така е,именно за това смятам,че не е редно аз или някой друг от групата да участваме в този дебат и да даваме оценка на собствения си труд.Не е честно спрямо хората,които го купуват.Просто се хванах за едно некомпетенто според мен изказване относно продуцирането на албума.Пояснявам:човека е разочарован от ПРОДУЦИРАНЕТО а изказва поздравления за свършената работа на Black Corsair (който наистина заслужава поздравления заедно с брат му )а както знаем звукът е 70% от продукцията. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 18, 2005 Отговорено Юли 18, 2005 все пак от доста време не се бях разочаровал така както от вашият албум Такаа,искрено ти пожелавам един ден ти да създадеш по добър албум,колкото до тва,че си разочарован от албума добре е че си един от малкото такива щото все пак трябва да има и някой на който да не му харесва.Въпрос на вкус казало кучето...И още нещо,не разисквам албума освен с журналисти.Той е эа слушане,не за говорене.А пък на който не му харесва да не го слуша и толкоз,никой,никого не кара на сила.Нали така. Тогава би било добре да го коментираш с мен... Цитирай
Smokejack Отговорено Юли 18, 2005 Отговорено Юли 18, 2005 Далеч съм от мисълта да убеждавам когото и да било в това колко е добър албума.Смятам,че е най добре всеки лично да се убеди в качествата му и след това да се коментира.Освен това не си падам по приказките,свиренето ми е някак си по присърце.За да разбереш дадена музика понякога е нужно известно израстване в психологически аспект. Толкоз от мен по въпроса. Цитирай
jFog Отговорено Юли 18, 2005 Отговорено Юли 18, 2005 За да разбереш дадена музика понякога е нужно известно израстване в психологически аспект. еееееее , Батка то дету сте добри ами и философи аре сея ляб шъ идем дет викаше баба ми. То лошо няма де ама има ли смисъл кът няма значение все пак...ако в следвашия албум изпеете някои припеви на немски и с някой по готик елементи ,даже може и да станете богати п.съ. само в България ли издавате? много готин сайт имате наистина. наистина няма смисъл да се впрягате на ''некомпететни'' капацитети наоколо.В това число и аз.. ся нали. Цитирай
Smokejack Отговорено Юли 18, 2005 Отговорено Юли 18, 2005 За да разбереш дадена музика понякога е нужно известно израстване в психологически аспект. еееееее , Батка то дету сте добри ами и философи аре сея ляб шъ идем дет викаше баба ми. То лошо няма де ама има ли смисъл кът няма значение все пак...ако в следвашия албум изпеете някои припеви на немски и с някой по готик елементи ,даже може и да станете богати п.съ. само в България ли издавате? много готин сайт имате наистина. наистина няма смисъл да се впрягате на ''некомпететни'' капацитети наоколо.В това число и аз.. ся нали. Ала,бала,дрън,дрън та пляс. Цитирай
Recommended Posts