Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 73
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
Е пожелавам ви Teh Metal Chronicles Part II е толкова по-добър като саунд колкото Eternity от другите песни! :godbless:

Ми дано а може и по добре :godbless:

Отговорено
направо сте се оляли тука гледам

smile3524.gif

да като малките деца.

Все едно не знаят ,че има лични бележки и чат :rolleyes:

Отговорено

За голямо мое съжаление потребителят Smokejack е "This member has chosen not to be contactable by the board Messenger".

Поради тази причина си позволявам да отговоря на негово Лично Съобщение в тази тема (тъй като то е напълно свързано с нея).

По принцип не бих си позволил да коментирам ЛИЧНИ съобщения, но явно в ситуацията това е единственият вариант.

и така тук е неговото съобщение и моят отговор :virtuoz:

Durja da znae6,4e spriah da sporia s teb vuv foruma za6toto ne mi se govoriat gluposti i v nikakuv slu4ai ne sum suglasen  s tova,4e purvoto par4e zvu4alo kofti ili niakvi takiva gluposti,zvukut e dobur i produkciata e na mnogo visoko nivo.Vse pak blagodarni sme ti 6toto s opita si da ni napravi6 antireklama povdigna interesa kum albuma i prodalbite sko4iha. :godbless:  A i tva tvurdenie,4e imalo propuski,koito sme mojeli da izbegnem e napravo sme6no i kato izkazvane ot tvoia strana e absolutno neprofesionalno,o6te pove4e 6tom tvurdi6 i 4e si ot niakva presa,koeto li4no men dosta me ozada4ava no kakto i da e.

Коментар в духа, че продажбите са скочили от моите забележки звучи невероятно смешно :nono:

що се отнася дали съм от пресата - това не смятам да коментирам сега, но като цяло... "когато не можеш да кажеш нещо хубаво по-добре не говори". :D

Аз лично си купих албума ви. Очаквах като звук да смажете всичко в България правено някога. Очаквах го, защото съм приятел на Black Corsair и съм чувал как той прави саунд. Е... вашият саунд се различаваше изключително много от това, което съм слушал преди от него. Жалко само за вас.

В същото време ви се възхищавам за това, че се опитвате (и до някъде успявате) точно тук - в България да правите нещо добро.

Ще си купя и вторият ви албум (ако направите такъв) с идеята, че трябва да се помага на хора като вас.

Но, постарайте се вторият път звука ви да бъде нива отгоре и песните да са далеч по-разнообразни.

А ако искаш да коментирам конкретни неща около звука... бих могъл да го правя надълго и нашироко.

И не ме разбирай погрешно. не съм тук за да се заяждам с теб или нещо такова.

Отговорено

Браво,момчета!!!

На мен ми хареса много това,което чух.Продължавайте и забивайте още по-яко. :cheers:

Отговорено

както каза колегата по-назад в темата як звук яка музика, а на такива некомпетентни и надути пуберчета няма смисал да им обръщате внимание, при първа възможност ще си купя албума, определено е от най-добрите неща правени в България

Отговорено

Албума е добър. Аз го слушах в Лавале. Саунда наистина е много добър и си личи огромното влияние на Пантера. За вокала не знам какво да коментирам. Пича пее много добре, просто на мен малко вокалите тип роб Халфорд и оня другия от Джудас вече малко ми поомръзнах. Разбира се с това не искам да подценявам добре свършената работа. :metalist:

Отговорено

Бе много добре си се справя вокалистът, модерен е, а и съм го слушал на живо, което винаги е било мерило.

Отговорено

това с модерното е силно казано. Просто няма критерий затова кое е модерно и кое не. последното нещо, което съм искал е да критикувам вокалиста, просто на прима виста си изказах моето мнение